Fashion

De nieuwe collectie van s.Oliver!

Hoera, nog een lookbook! In dit artikel komt de nieuwe collectie van s.Oliver aan bod. De collectie sluit perfect aan op de zomer: van kleurrijke kledingstukken om mee te rocken op een festival tot party dresses om in te shinen op zomerse feestjes en bruiloften. Bekijk het lookbook en de shoppings op eigen risico, de items zijn hebberigmakend! Lees snel verder voor alle kiekjes en meer informatie.

We love s. Oliver, dat bevestigen de onderstaande foto's wel! Het merk heeft eigenlijk twee nieuwe collecties, van QS Female en die van s.Oliver Women. De collectie van QS Female heeft als thema 'Modern Festival Look', want bij lekker weer hoort natuurlijk een festival. De kledingstukken in deze collectie zijn voornamelijk in de kleuren atlantic blue, rose-hot pink en zwart-wit. De juni collectie van s.Oliver Women heeft als thema 'Walk On The Wild Side'. Dit komt terug in kledingstukken met kleurrijke leopard print. De accent kleuren zijn strawberry en pistachio, heerlijk zomerse kleuren!

Heb je binnenkort een bruiloft of gewoon een leuk feestje? Ook dan ben je aan het juiste adres bij s.Oliver. De nieuwe collectie stikt namelijk van de fashionable wedding- en party dresses. Ook super handig, op de website van s.Oliver staat welk model jurk het beste bij jouw figuur past. Kijk hier

Pssst! Er loopt nog een winactie van s.Oliver waarbij je €600 shoptegoed, inclusief overnachting en eten kunt winnen! Het enige wat je hiervoor moet doen is een foto met je moeder uploaden op deze pagina. Dus als je samen met je moeder gaat shoppen voor die bruiloft of dat feestje, maak dan gelijk een foto van jullie samen in deze s.Oliver party dresses en maak kans op dat shopping weekend in Maastricht of Hasselt!

Shoppen?


€39,99 / €49,99


€29,99 / €25,99
€39,99 / €45,99
 


€49,99 / €39,99


€49,99


€49,99 / €49,99 / €15,99

De nieuwe collectie van s.Oliver ligt vanaf juni in winkels, ga naar de storefinder voor een verkooppunt bij jou in de buurt of naar de webshop.

Ben je helemaal weg van de nieuwe collectie van s.Oliver? Upload dan een foto van jou en je moeder in een s.Oliver outfit en maak kans op €600 shoptegoed! Meedoen? Dat kan hier.

Wat vind jij van s.Oliver's zomercollectie?

Must reads 👀