Ontvang voucher t.w.v. 20 euro van Soho Hearts

Fashion door Redactie

Wat is er nu een leukere tijdsbesteding dan gratis shoppen? Soho Hearts & Brandshoppers bieden jullie nu die mogelijkheid. Als je je nu aanmeld bij Brandshoppers (gratis en vrijblijvend) ontvang je namelijk een voucher ter waarde van 20 euro van Soho Hearts.

Soho Hearts is het leukste sieradenmerk uit Amsterdam en New York. Celebrities zoals Kim Kardashian, Christina Aguilera, Sylvie van der Vaart en Tyra Banks zijn al met de sieraden gespot.

Soho Hearts

 Soho Hearts

Soho Hearts verkoopt prachtige bijzondere sieraden en accessoires. Afgelopen week mochten we op de redactie allemaal iets uitzoeken. Redactrice Annemerel koos een haarband met glitters in de vorm van een doodskopje uit.

Soho Hearts

Enige dat je hoeft te doen om de voucher ter waarde van 20 euro te verdienen is een profieltje aanmaken op de website van brandshoppers (waar overigens op het moment een vette Citizens of Humanity sale aan de gang is!) je vult je gegevens in (alleen je naam, leeftijd en e-mailadres) en geeft aan welke merken jij het liefste koopt. Hartstikke makkelijk dus.

Soho Hearts

Soho Hearts

Shopze!

(Let op, de voucher is tot en met 20 januari 2012 te gebruiken en is niet inwisselbaar op verzendkosten)

Door de redactie