Shopping: Januari essentials

Fashion door Redactie

Het is een nieuw jaar, tijd voor goede voornemens (en het verbreken ervan), tijd voor some serious sale shopping en aangezien we de bikini ook nog lang niet aan kunnen kijken wij filmpjes en lezen we boekjes in bed. Wij selecteerden onze favorieten voor de maand januari!

Januari favorieten

We beginnen de maand januari goed met het in praktijk brengen van onze goede voornemens. Om dit een stukje makkelijker te maken kopen we mooie sportkleding bij H&M, zodat dat sporten tegelijkertijd ook nog een beetje leuk wordt (1 & 2).

Een ander goed voornemen is sparen! Daar komt deze portemonnee van Anti Chic prima van pas, kunnen we al ons gespaarde geld (wat er na het kopen van de portemonnee nog van over is) goed in bewaren (4).

Gezond eten is ook een van onze goede voornemens voor 2012, daarom beginnen wij de dag met vruchtenyoghurt (9), helaas eindigen we de dag op de bank met een zak Lays Chips (7).

Wat wij op die bank nog meer doen dan achteloos een zak chips naar binnen werken? We kijken de DVD Bridesmaids (3), lezen het boek De Hongerspelen (6) en gaan op een online shoppingjacht. Bij ASOS vinden we een mooie klassieke jas (10) met veel korting (volgend jaar heb je hem nog steeds nodig en dan betaal je twee keer zoveel, investering!) en enkellaarsjes met een metallic hak (8).

En op 15 januari rennen wij naar de dichtsbijzijnde drogist om de nieuwe creme van Clinique Moisture Surge in te slaan. Wij weten niet hoe het met jullie huid gesteld is, maar die van ons is in desperate need of some water (moisturize!) (5).

Door Annemerel