Lifestyle

Is Shakira’s ‘Dare (La La La)’ hét WK-nummer?

Kunnen jullie het WK van 2010 nog herinneren? Als je 'Waka Waka' van Shakira hoort, dan komen er vast wel weer herinneringen naar boven. Dit was namelijk hét WK-nummer van 2010. Nog ruim een maand en dan is het weer zover… Heel het land zit dan aan de buis gekluisterd om ons land aan te moedigen. Shakira probeert deze editie weer een hit te scoren met 'Dare (La La La)'. Wat denk jij… Wordt het weer hét WK-nummer of is het een flop?

Dat Shakira van voetbal houdt is wel duidelijk, ze is tenslotte samen met voetballer Gerard Piqué. Vier jaar geleden verzorgde ze het internationale lied van het WK met 'Waka Waka', wat een enorme hit werd. Deze keer doet ze wederom een duit in het zakje met het aanmoedigingslied 'Dare (La La La)'.

De ingrediënten voor het perfecte WK-nummer? Lyrics die je de hele dag in je hoofd hebt en een aanstekelijk deuntje. Volgens ons voldoet Shakira's nieuwe nummer hieraan. Oké, de tekst is misschien niet heel diepgaand, maar dat hoeft ook niet bij een WK-nummer. Het zorgt in ieder geval voor een instant happy feeling en een flinke dosis energie. Laat het WK maar komen!

De bijbehorende videoclip is even aanstekelijk en past perfect bij de Braziliaanse feeling. Natuurlijk laat de zangeres weer zien wat ze in huis heeft qua moves (we blijven ons afvragen hoe ze haar heupen zo kan bewegen?!) en verder is de clip heel kleurrijk.

Fun fact: de zangeres is al twee jaar bezig met deze single. De clip was al opgenomen voordat ze haar zoontje Milan kreeg!

Watch on YouTube

Wat vind jij van Shakira's nieuwe nummer? Is het geschikt als WK-nummer? Of vind je het helemaal niks?

Must reads 👀