Beauty

Girlscene’s zomerse nagellak test

Is zomer niet één van de beste seizoenen van het jaar? Op de Girlscene redactie vinden we van wel! We komen helemaal in de zomer mood als we een zwierig jurkje aantrekken en een vrolijke kleur nagellak op doen. Daarom test Girlscene's Renée deze keer tien verschillende nagellakjes die helemaal summer proof zijn. Kijk maar mee om te zien welke dat zijn en hoe de swatches eruitzien!


Je krijgt toch helemaal zin in warme dagen die je spendeert op het strand en in het water als je deze nagellak ziet? In dit artikel komen de (nieuwe) lakjes van Maybelline, Sans Soucis, Essie, Catrice en Miss Sporty aan bod!

Laten we beginnen met de nieuwste nagellak van Sans Soucis en Maybelline. De kleuren van Sans Soucis zijn – van links naar rechts – Candy Love,  Candy Cotton en Candy Blossom. Maybelline van links naar rechts: Coral Heat, Sun Flare, Tropink.


1. Sans Soucis in Candy Blossom
Prijs: €5,75

Candy Blossom van Sans Soucis is een lieve, bijna neon roze kleur. De kleur is erg zomers en complementeert een zongebruinde huid mooi. Je hebt wel twee tot drie lagen nodig om de lak goed te laten dekken. Helaas is het kwastje smal waardoor het niet erg prettig aanbrengt, maar de kleur is het allemaal meer dan waard.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 7/10


2. Sans Soucis in Candy Love
Prijs: €5,75

Candy Love is nu al een redactie favoriet. Beschouw het als het donkere en fellere zusje van Candy Blossom. De kleur springt van je nagels af en ligt tegen het neon-achtige aan. Wederom heeft deze nagellak een smal kwastje wat aanbrengen niet makkelijker maakt en daarnaast heb je twee tot drie lagen nodig om de nagellak goed te laten dekken.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥  ♥ ♥ 8/10


3. Sans Soucis in Candy Cotton
Prijs: €5,75

Voor wie roze nagellak links laat liggen is daar een mooie nude: Candy Cotton. Verwacht geen saaie nude, want deze nagellak heeft een glans en shimmer waardoor de kleur er niet vlak uitziet. Breng het aan in twee dikkere lagen op een gebruinde huid en voor chique en mooie nagels.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 7/10


4. Maybelline in Coral Heat
Prijs: €3,99

De foto laat de kleur niet heel goed overkomen, aangezien het in werkelijkheid een zachte neon tint is. Coral Heat behoort tot Maybelline's Bleached Neon collectie. Bleached Neon staat voor pastel neon, wat eens wat anders is dan de standaard neon nagellak die je elk jaar ziet! Je hebt wel drie lagen nodig om de nagellak goed te laten dekken.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 8/10


5. Maybelline in Sun Flare
Prijs: €3,99

Sun Flare van Maybelline is een vale oranje kleur die tegen het neon aanligt, zoals bij de collectie past. Zo'n kleur staat het mooiste op een warme huid met gele of gouden ondertonen. Breng Sun Flare in drie dunne lagen aan voor een volle dekking. Door het kwastje is het eenvoudig om de kleur op je nagel te krijgen.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 7/10


6. Maybelline in Tropink
Prijs: €3,99

Gelukkig heeft Maybelline ook een Girlscene roze kleur uitgebracht! De naam is Tropink en het is een neon Barbie kleur. Voor wie van girly kleuren houdt is dit een geschikte tint. Ook voor deze Maybelline nagellak geldt dat het prettig aanbrengt en dat je twee tot drie lagen nodig hebt.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 8/10


7. Essie in Romper Room
Prijs: €9,99

Romper Room van Essie valt in de categorie 'bijna-witte kleuren'. De zachte nude kleur heeft een vleugje roze waardoor je handen er erg clean uitzien als je deze lak draagt. Essie lakjes brengen goed aan en je hebt twee lagen nodig om de kleur te laten dekken. 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 8/10


8. Catrice in Karl Says Très Chic
Prijs: €2,99

Catrice nagellak kun je vergelijken met Essie. Het brengt (bijna) net zo fijn aan, maar het kost je een stuk minder geld. Karl Says Très Chic is een oudroze tint die mooi staat op iedere huidskleur. Je hebt twee tot drie lagen nodig.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥   9/10


9. Miss Sporty in 543
Prijs: €2,49

Wie houdt van fellere kleuren op haar nagels moet zeker kleur 543 van Miss Sporty proberen. De roze kleur is bijna rood op de nagels en brengt makkelijk aan door het platte en brede kwastje van de nagellak. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥  ♥ ♥ 8/10


10. Essie in Lovie Dovie
Prijs: €9,99

Tot slot nog een typische roze Girlscene kleur: Lovie Dovie van Essie! Lovie Dovie is te omschrijven als een middenroze kleur die iedereen goed staat. Op een lichte huid is de kleur iets feller en het tegenovergestelde geldt voor een warme en bruinere huid. Je hebt twee tot drie lagen nodig als je deze nagellak aanbrengt.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥  ♥ ♥ 8/10

Welke kleuren zijn jouw favoriet?

Pin je favoriete nagellak in Pinbook

Must reads 👀