Beauty

10x musthave parfums

Na de 10x musthave zomerparfums is het tijd voor een nieuw parfum artikel! Parfum is voor iedereen verschillend, omdat geen een geur hetzelfde ruikt deelt Girlscene maar al te graag tien nieuwe parfums met je die je zeker even moet ruiken. Van budget Yves Rocher tot luxe parfums zoals Marc Jacobs: in dit artikel staan weer veel musthave geuren. Lees maar mee!


Yves Rocher Moment de Bonheur
Prijs: €45 (50 ml)

Wie gek is op frisse geuren zit goed met Yves Rocher Moment de Bonheur l'eau. De lichte en frisse bloemengeur past goed bij deze tijd van het jaar en eau de toilette maakt het een geschikte geur voor overdag. Qua noten bestaat de geur uit centifolia-roos en zoete appel met cederhout als basisnoot.


Trussardi A Way 
Prijs: €36 (30 ml)

Trussardi A Way for her is een typische vrouwelijke parfum in een flacon die een beetje kitscherig oogt. A Way staat voor ontdekking en sensualiteit en door de geurnoten valt de geur in de categorie (fl)oriental en fruitig. De top bestaat uit bergamot, witte thee en perzik. Het hart is plumeria, tuberoos en jasmijn terwijl de basisnoten bestaan uit onder andere vetiver, musk en sandelhout.


Marc Jacobs Honey
Prijs: €72,17 (50 ml)

De nieuwste limited edition parfum(verpakking) die aan de Marc Jacobs familie is toegevoegd is Honey. Het is de klassieke Honey geur maar dan in een nieuwe en nog mooiere verpakking. Verwacht een zoete maar bloemige geur die erg geschikt is voor jongere meiden en vrouwen. De noten van dit parfum bestaan namelijk uit peer en mandarijn in de top gevolgd door oranjebloesem, perziknectar en kamperfoelie. Honing, vanille en zachte houtsoorten vormen samen de basis. 


Puma Brasil Yellow limited edition
Prijs: onbekend

Puma's nieuwste geur is Brasil Yellow, een limited edition geur. Het is een fris parfum zoals je mag verwachten van een sportmerk. Ideaal om overdag naar school te dragen bijvoorbeeld! Doordat het een eau de toilette is overheerst de geur niet. De parfumnoten zijn bergamot, fresia, framboos en appel in de top met een hart van roos, afrikaantjes, magnolia en viooltjes. De basisnoten bestaan uit sandelhout, vanille, teak en muskus. 


Paco Rabanne Lady Million Eau My Gold
Prijs: €46,95 voor 30 ml

Lady Million Eau My Gold is de nieuwste release van Paco Rabanne. Het is een vrouwelijk en uniek parfum dat fris ruikt en past bij een sterke persoonlijkheid. In de top van het parfum ruik je mango en grapefruit, terwijl het hart bloemig is door viooltjesblad en oranjebloesem. De basis bestaat uit cederhout, amber en muskus. 


Benetton United Dreams Stay Positive
Prijs: €9,95 voor 15 ml

Voor meiden die een optimisme boost kunnen gebruiken… Benetton Stay Positive is iets voor jou. De bloemige geur met fruitnoten fleurt je meteen op. In de topnoten van dit parfum bevindt zich Italiaanse bergamot en citrusbladeren. Daarna ruik je oranjebloesem, neroli en een mengsel van witte bloemen. De basis draait om sandelhout, cederhout en muskus. Een pittige geur dus! 


Benetton United Dreams Live Free
Prijs: €9,95 voor 15 ml

Wie houdt van een unieke geur die niet te bloemig ruikt kan vast Live Free waarderen. Het parfum heeft iets mannelijks, zonder té mannelijk te zijn. In de top ruik je bergamot, yuzu, groene appel en een melange van theebladeren. Het hart bestaat uit cyclaam, oranjebloesem, kardemom en gember. Tot slot de basisnoten: cederhout, guaiacum hout, amber en muskus maken deze geur compleet. 

Een redactie favoriet!


Benetton United Dreams Love Yourself
Prijs: €9,95 voor 15 ml

Voor de pink ladies is er Love Yourself van Benetton. Een zoete en meisjesachtig parfum voor een fijne zomerdag. De geur bestaat in de top uit bergamot, abrikoos, peer en framboos. Daarna volgt roos, jasmijn en fresia in het hart en sandelhout, amber en muskus in de basis. 


Hugo Boss Ma Vie 
Prijs: €49 voor 30 ml

Ma Vie Pour Femme van Boss parfums maakt het trio met Boss Nuit en Boss Jour compleet. Dit parfum is voor vrouwen die plezier hebben in het leven en de vrouwelijke uitstraling van de flacon past daar goed bij. De top van de geurnoten wordt omschreven als modern (cactusbloesem). Het hart is een boeket van roze bloemen met rozenknoppen en de basis is cederhout. 


Hugo Boss Nuit
Prijs: €52 voor 30 ml

Boss Nuit Pour Femme is de verleidelijke variant op Ma Vie. Zoals de naam en de verpakking al doet vermoeden is dit een avondgeur die zwaarder is dan de gemiddelde parfum. Wie houdt van perzik moet zeker even Boss Nuit ruiken, want de topnoot is wilde perzik. Het hart bestaat uit witte viooltjes en jasmijn en de basis uit crystal moss, hout en sandelhout. 

Welk parfum is jouw favoriet?

Laat je inspireren in Pinbook

Must reads 👀