ModeMusthaves

Fashion door Redactie

Kennen jullie de super leuke webshop ModeMusthaves al? Sinds voorjaar 2011 verkoopt Elise van Wonderen hier de leukste mode hebbedingen!

modemusthaves

Elise studeerde een paar jaar geleden aan de Amsterdamse mode academie AMFI en opende in april 2011 haar eigen webshop, waar ze niet alleen de leukste items uit onder andere Parijs verkoopt, maar ook items die speciaal in het ModeMusthaves atelier zijn gemaakt!

ModeMusthaves

Een van de grootste hits van de webshop? De Missoni I Love You sjaal. Gemaakt van de originele Missoni stoffen in het atelier van ModeMusthaves.

ModeMusthaves

Ook de Arty ring komt uit het ModeMusthaves atelier, deze is geïnspireerd op de YSL Arty ringen (die tien keer zo duur zijn!)

ModeMusthaves

Een ding is zeker als je deze jurk draagt, alle ogen zullen op jou gericht zijn!

ModeMusthaves

Onze hoofdredactrice Marjolein is al met deze super gave scrabble ring gespot en ook in de Amerikaanse TV serie The Vampire Diaries was de ring te zien.

ModeMusthaves

Hoe leuk zijn deze ballerina's, geïnspireerd op de Mouse Flats van Marc Jacobs, maar eh.. 10 paar van deze ballerina's zijn bij elkaar net zoveel als de ballerina's van Marc Jacobs.

ModeMusthaves

Net echt, dit iPhone hoesje dat een old school camera moet voorstellen.

ModeMusthaves

Ze verkopen bij ModeMusthaves niet alleen kleding en accessoires, ook voor de mooiste kleurtjes nagellak zit je bij ModeMusthaves goed.

ModeMusthaves

Deze sterrentop is op dit moment een echte MUSThave!

Kenden jullie deze leuke webshop al? Zijn jullie ook groot fan?

Door Annemerel