Beauty

We like: de nieuwe Beautybox!

Elke maand valt de Beautybox op de deurmat van Girlscene HQ en de box voor de maand april is een bijzondere! De Beautybox is gevuld met deluxe samples van onder andere Rituals en Inglot. Als je beautyhartje daar niet sneller van gaat kloppen… Girlscene's Renée unboxt de Beautybox van april voor je en als je snel bent kun je één van de laatste exemplaren nog bemachtigen. Kijk maar mee!


We present you: Beautybox van april! De box is goed gevuld met vijf (grote) producten om uit te proberen. Als beautyjunkie word ik – Renée – blij van zo'n box, omdat ik op deze manier verschillende merken uitprobeer zonder dat ik er veel geld aan kwijt ben. Beautybox april is één van mijn favorieten omdat je in deze box onder andere een full size Rituals scrub krijgt en Inglot make-up!

Rituals Fortune Scrub in Sweet Orange & Cedar 
Prijs: €10

Nu het eindelijk voorjaar is komen scrubs goed van pas. Rituals Fortune Scrub ontdoet je lichaam van dode huidcellen waardoor je een zachte en gladde huid krijgt. De geur past goed bij de tijd van het jaar: sinaasappel is perfect voor het voorjaar en cedar maakt de geur net iets stoerder. 


Balance Me Balancing Face Moisturizer
Prijs: €7,50

Dagcrème is onmisbaar in je beautyroutine en is de Balance Me Balancing Face Moisturizer zo handig. De naam is een mondvol, maar de crème is perfect voor de zomer. Het laat namelijk een semi-mat laagje achter op de huid. Dat betekent dat je t-zone mat blijft gedurende dag terwijl de drogere delen van de huid tegelijkertijd gehydrateerd wordt. Een aanrader!


Golden Rose Volume Mascara
€11,95

Deze Golden Rose mascara smudged niet onder je ogen en geeft je volume zonder dat je wimpers aan elkaar plakken of klonteren. Als je in het voorjaar één make-up product moet dragen is dat in onze ogen mascara. Dus de Golden Rose Volume Mascara is meer dan welkom!


Miners Cosmetics Matte Face Powder
Prijs: €4,95

Zomermake-up is niet compleet zonder een goede matterende gezichtspoeder. Tijdens de warme maanden glimt de huid net iets meer waardoor een matte poeder een goede uitkomst is. De poeder geeft een velvet finish en dekt genoeg om onzuiverheden minder op te laten vallen. 


Inglot Lip Duo in Blackberry
Prijs: €13

Tot slot Inglot! In de april Beautybox vind je lip of oogmake-up en in onze box vinden we een Lip Duo in de kleur Blackberry. De zachte en romige structuur met lichte pigmentatie is ideaal voor het voorjaar. Zware en winterse make-up mag in de kast blijven liggen, want het is nu de tijd voor licht en luchtig. 

Wil jij hem graag hebben? Goed nieuws: je kunt de (april) Beautybox vandaag nog hier bestellen voor €14,95!

Welk product zou jij uit willen proberen?

Laat je inspireren in Pinbook

Must reads 👀