Shopping: februari essentials

Fashion door Redactie

Plots was 'ie daar dan toch, Mr. Winter. Halleluja, zijn jullie vingers, oren, tenen en neus er de afgelopen dagen ook langzaam maar zeker afgevroren? Wij dachten eerlijk gezegd eigenlijk aan lente. Maar goed, we klagen niet, deze kou heeft ook wel z'n charme. Zeker in combinatie met de items die we speciaal voor februari selecteerden.

Februari essentials

De sale is zo goed als over, de nieuwe collectie is toch nog veel te koud.. TIJD om geld te sparen en wat is er leuker om je zuurverdiende centjes in zo'n leuk varken te gooien? (De Bijenkorf).

Door deze kou voelen onze handen als schuurpapiertjes, deze verzorgende scrub van Rituals is daarvoor echt DE oplossing (De Bijenkorf).

Hij is nog niet warm genoeg voor buiten, maar binnen kan hij prima, want hoe leuk is deze vrolijke hartjes sjaal? (ASOS).

Deze maand in de bioscoop, Extremely Loud & Incredibly Close. Leuker is om eerst nog even het boek te lezen. Ook in het Nederlands, Extreem Luid & Ongelooflijk Dichtbij (Bol.com)

Eindelijk een excuus om deze flashy UGGS te kopen. (Van der Assem).

Voor je vriendje, of eigenlijk beter nog, jezelf. Deze heerlijke chocolade in de vorm van hartjes! (Chocolate Company)

Wist je dat wanten je handen veel warmer houden dan handschoenen? Kunnen we nu wel gebruiken! (ASOS).

We love pink polish! Deze van Ciate is deze maand onze favoriet. (ModeMusthaves).

Deze maand kijken wij Valentine's Day, lekker cliche! (Bol.com).

In het kader van milieubewustheid nemen we bij de supermarkt geen plastic tasjes meer mee, maar gebruiken we deze leuke shopper! (We Like Fashion).

Wat zijn jouw musthaves voor deze maand?

Door Annemerel