Webshoptip: Nasty Gal

Fashion door Redactie

Wij vonden het weer eens tijd worden om ons online shopping lijstje aan te vullen. Onze webshoptip dit keer is nastygal.com! Een superhippe shop waar we happy summer feelings van krijgen!

Van moderne jurkjes tot vintage truitjes, op Nasty Gal kan elk type meisje haar favourite fashion en accessoires vinden. In welke mood je ook bent, je kunt er altijd wel slagen voor een leuk setje! In de shop is nu al veel leuke voorjaarskleding te scoren, dus ga snel even een kijkje nemen! De redactie heeft haar winkelmandje al gevuld...

Over Nasty Gal
Je zult misschien je afvragen waarom de webshop Nasty Gal heet? De naam van deze online kledingwinkel is geïnspireerd op het nummer en album Nasty Gal dat Betty Davis in de jaren '70 uitbracht. Deze stoere zangeres stond bekend om haar sexy rock- en soul muziek. En dit is precies wat de webshop met haar items wilt uitstralen.

We nemen even een kijkje achter de schermen bij Nasty Gal!

 

Wij zijn al op nastygal.com aan het shoppen geslagen. Wat vinden jullie van de volgende items?

 webshop

Blouse met bloemenprint, prijs € 25,31

webshop

Legergroen jack, prijs € 43,69

 webshop

Zwarte shopper, prijs € 20,04

webshop

Grijze blouse, prijs € 28,63

webshop

Pailletten blazer, prijs € 30,59

webshop

Zwart-witte legging, prijs € 28,63

webshop

Kimono met bloemen, prijs € 36,16

webshop

Transparante top, prijs € 25,31

webshop

Zilveren oorbellen, prijs € 9,04

webshop

Palmboom truitje, prijs € 15,82

Omdat deze webshop niet in Nederland is gevestigd, zijn de verzendkosten best hoog. Misschien een aanrader om deze samen met je vriendinnetje te delen als jullie beiden leuke kleding en/of accessoires hebben gezien?

Wij gaan in deze webshop zeker een aantal spring/summer items inslaan. En jij? Komt nastygal.com ook op jouw favourite webshops lijstje te staan?

Door Evi