Behind the Girlscene-redactie: #18

Fashion door Emma

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Je weet waarschijnlijk ook wel wie de redactie vormen. Maar hoe gaat het er achter de schermen aan toe? Wat doen deze ladies heel de week op - en buiten - de redactie? Wij geven je elke week een sneak peek behind the Girlscenes, een dagboek vol met video's en foto's van de activiteiten van afgelopen week!

Maandag
We waren nog maar net bijgekomen van onze allereerste Koningsdag, of we moesten alweer aan het werk. Maar maandag = Bobbytimeeeee, een schattige foto van Danique's katje maakt alles beter. Daarnaast was Renée helemaal in haar nopjes met haar nieuwe Adidas schoenen. Mocht je het gemist hebben: Adidas maakt een comeback. Natuurlijk hebben we foto's gemaakt van de nieuwe schoenen, die zie je later in 'Wat shopt de redactie?'

Over foto's gesproken... Heb je al gelezen over de vrouw die $15.000 uitgaf aan plastische chirurgie om mooiere selfies te maken?! Op de redactie konden we het bijna niet geloven, maar het is echt waar! Daarnaast gaven we jullie een One Direction update (de jongens waren naar onze smaak iets te weinig op de site gekomen), inclusief een kiekje van Harry Styles met steil (!!!) haar.


Bobby!!!! <3


De nieuwe schoenen van Renée, zij is ook fan van Adidas!


Renée begon de week met een fris sapje

Dinsdag
Renée zat 's ochtends in de trein. Niet zo bijzonder, toch? Dat niet, maar dit keer ging ze richting Nijmegen voor een shopsessie met de winnares van het giga shoptegoed bij Primark. Je zou denken dat het onmogelijk is om meer dan €100 te besteden bij deze goedkope winkel, maar als je dit mega tegoed eenmaal in je handen gedrukt krijgt dan gaat het toch een stuk makkelijker. Winnares Lotte is goed geslaagd!

Op de redactie was het DRUUUK! We kregen veel materiaal binnen voor reviews, een gigantisch pakket voor de Girlscamp bootcamps werd bezorgd en de mailbox van Danique liep over. We konden bijna door de bomen het bos niet meer zien, maar door alles stap voor stap te tackelen kwam het uiteindelijk wel goed. Danique en Emma hebben ook nog een outfitshoot gedaan voor 'Wat shopt de redactie?' Om half zes waren we uitgeput. Poehhhhhh wat hebben we veel gedaan!


Ontbijten in de trein met een broodje kip, pesto, tomaat en appelsap


Goed geslaagd bij Primark met winnares Lotte en haar vriendin Amanda.


Danique en Emma deden een outfitshoot. Meer foto's zie je binnenkort in 'Wat shopt de redactie?'

Woensdag
Het was weer lekker druk op de redactie, ieder bureau was gevuld. Ok, behalve dat van Emma dan. De dag stond voor Annemerel en Danique in het teken van de laatste dingen regelen voordat vandaag de eerste Girlscamp Bootcamp werd gehouden in het Vondelpark. Ze hadden een digitale date met Esmée (FaceTime!!!) en waren bezig met de goodiebags. Daarnaast moest er natuurlijk ook gewoon gemaild worden en artikelen geschreven.

Renée en Shelley waren ondertussen lekker bezig met het testen van nieuwe producten, OMG, zoveel producten! Ook gingen ze naar buiten om streetstyle te fotograferen enn Shelley's nieuwste zonnebril van Boohoo te fotograferen. Kortom, een lekker druk maar gezellig dagje op kantoor!


Annemerel en Danique ontvingen een super groot pakket van Body & Fit voor de Girlscamp Bootcamps die vandaag begonnen zijn! De postbode had het erg zwaar met al die pakketten!


Daarna vertrokken Annemerel en Danique de stad in om nog meer spullen voor de Girlscamps te halen bij Yoghurt Barn. Ondertussen werd er een ijsje gegeten bij Yscuypje!


Renée fotografeert Shelley's nieuwe zonnebril van Boohoo.com voor een 'Wat shopt de Girlscene redactie' artikel.


Shelley had aardig wat producten klaar staan om te testen, van droogshampoo tot moisturizer!

Donderdag
Nieuwe maand, nieuwe challenge! Of tenminste, dat hadden we vanaf nu besloten. De hele redactie doet mee aan de squat challenge. Inderdaad, de challenge die Renée een jaar geleden op Girlscene had geplaatst. Over een maand moeten we dus een bilpartij à la Jennifer Lopez hebben. We kunnen niet wachten! Maar eerst... squatten volgens het schema. Doe jij ook met ons mee? Lees dan eerst nog eens het artikel voor instructies.

Voor de rest was het druk. En niet zozeer omdat we druk waren met de Girlscamp Bootcamps zoals de vorige dag, maar vooral omdat we zelf zo druk waren. Waar het door kwam weten we niet, maar het was de hele dag lachen, gieren, brullen. En hard werken natuurlijk. Op de Girlscene-redactie kunnen deze twee dingen samen ;-).


Mei staat in het teken van squats! Hello J.Lo billen!


Lunch: een gezonde salade van Danique (waar Emma het laatste restje van heeft gehad hihi)

Vrijdag
Op vrijdag kregen we bezoek... van een kat! Een prachtige grijze kat zat opeens voor het raam en wilde naar binnen. We wilden haar (we hebben even besloten dat het een meisje is) graag naar binnen laten, maar aangezien sommige mensen allergisch zijn leek het ons toch niet zo'n goed idee. We hebben wel een mooie foto van de kantoorkat kunnen maken!

We kregen een super leuk pakketje binnen, tenminste, als je van plan bent om het WK te kijken. Essence komt namelijk met een rood-wit-blauwe stick waardoor je heel gemakkelijk een vlaggetje op je wang kunt maken. Op de redactie zijn we razend enthousiast, Shelley heeft nu al een vlaggetje op haar wang staan.

Weet je nog hoeveel pakketjes we deze week binnenkregen voor Girlscamp? Danique zorgde ervoor dat er van alle pakketjes goodiebags werden gemaakt. Dat is intensiever dan je denkt! Gelukkig hebben we voor leuke goodiebags gezorgd, dat maakt het inpakken wel leuker :-).

Om half 6 was het tijd om naar huis te gaan: WEEKEND!


Onze kantoorkat (die niet naar binnen mocht :-()


Shelley maakte heel gemakkelijk een Nederlandse vlag op haar wang met behulp van de fan stift van Essence


Danique vulde de goodiebags voor de allereerste Girlscamp

Volg de redactie ook op Instagram! @daniquehoofwijk @annemerelcom @emmanajade @shellepiep en @reneemulckhuijse

Wat heb jij deze week gedaan? 
Until next week!
Liefs, 
Danique, Annemerel, Emma en Renée


Laat je inspireren in Pinbook