Lifestyle

Vrouw spendeert $15.000 voor mooiere selfies

We waarschuwen je alvast, dit artikel gaat wéér over selfies. De selfie is een wereldwijde trend, maar sommige mensen nemen dit fenomeen wel heel serieus. Triana Lavey is een groot fan van selfies, maar toch vond ze alle filters niet voldoende om er prachtig uit te zien. Triana heeft besloten om een bezoekje te brengen aan de plastisch chirurg, met als reden dat ze dan mooiere selfies kan maken. Het heeft haar al $15.000 gekost.

Iedereen maakt wel eens een selfie. We zorgen ervoor dat de foto in de juiste hoek is gemaakt en we kiezen de mooiste filter uit zodat we er op ons best uitzien in het kiekje. Triana Lavey, een reality tv-producer, ging al een stapje verder door Photoshop apps zoals Perfect365 te gebruiken, maar dat was nog niet genoeg voor de vrouw. Ze voelde zich alsnog erg onzeker over haar selfies en heeft nu een andere oplossing gevonden. De social media-verslaafde heeft $15.000 uitgegeven aan plastische chirurgie om mooier te staan op selfies.

"Hoe je overkomt op social media is net zo belangrijk als hoe je overkomt in real life" vertelt Triana aan ABC News. Een selfie is een manier om jezelf te presenteren aan de buitenwereld, het kan zelfs je carrière maken of breken volgens de vrouw. "Tegenwoordig verandert de business net zo snel als het internet. Een selfie kun je elke dag opnieuw maken met je iPhone om jezelf te promoten."

Triana neemt selfies dus heel serieus. Ze was dan ook niet tevreden met zichzelf toen ze naar zichzelf keek op foto's of op Skype. De vrouw keek constant naar haar imperfecties, zo was ze niet tevreden met haar kin en neus: "Als ik een selfie maak, dan kijk ik als eerste naar mijn kin. Dat is eigenlijk best wel raar." Triana ergerde zich zodanig aan haar kin, dat ze besloot om er wat aan te doen. De tv-producer bezocht dokter Richard Ellenbogen voor een kinimplantaat, maar de plastisch chirurg raadde haar aan om nog meer aan zichzelf te laten doen zoals een neuscorrectie.

Plastische chirurgie, is dat niet een beetje radicaal? Volgens Triana niet, zij ziet het als de laatste stap om jezelf te perfectioneren: "Als je fit bent, nadat je gedisciplineerd bent geweest met eten en sporten, dan breng je een bezoekje aan de plastisch chirurg." De vrouw is erg blij met het resultaat: "Ik zie er nog steeds uit als mezelf, maar alsof er Photoshop is gebruikt."

Inmiddels is Triana verslaafd aan botox. Ze ziet het als een noodzakelijkheid, zoals eten, huur en rekeningen.

Wat vind jij: ziet Triana er nu 'selfie ready' uit? Of is het een verspilling van haar geld?

Bron: buzzfeed, complex, examiner, abcnews
Bron beeld: buzzfeed

 

Must reads 👀