Show je kamer: Lisa

Lifestyle door Redactie

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! We kunnen onze nieuwsgierigheid niet bedwingen en willen graag weten wat hun stijl is en waar ze hun meubels shoppen. Deze keer: de gezellige slaapkamer van Girlscene lezeres Lisa.

Mijn naam is Lisa, ik ben (bijna) 20 jaar en woon bij mijn ouders. Tot mijn 10de heb ik nooit een 'echte' kamer gehad, maar mijn ouders hebben bijgebouwd en toen kreeg ik deze kamer. Het heeft héél lang geduurd voor ik er een gezellig stekje van kon maken. Ik heb ook al veel geëxperimenteerd met verf en het verzetten van allerlei meubels. Een jaar geleden was ik in de Ikea en zag ik dit bed in de uitverkoop staan. Ik kon het niet laten staan en heb het zonder na te denken mee naar huis genomen. Eenmaal thuis aangekomen heb ik samen met mijn moeder het bed gemonteerd en kwam ik tot de conclusie dat het er nipt kon staan, tot mijn grote opluchting!

Mijn bureau is meestal nogal rommelig, maar dat heb je nou eenmaal als je op de universiteit zit.


Aan de andere kant van mijn bed staat een zetel (Ikea) die ik kan omvormen tot dubbelbed. Aan het plafond hangt de wereldkaart. Reizen is een passie van mij, vandaar dus deze kaart. De vlindertjes aan de muur heb ik zelf gemaakt, na het zien van Serena's kamer (Gossip Girl). De kast die je ziet staan is een antieke kast die mijn grootmoeder heeft gekregen van haar 'baas' waar ze vroeger opdiende/het huishouden verzorgde. Mijn skies staan overigens altijd klaar! Ik ben namelijk een fanatieke skiester. 

Het kadertje aan de kastwand heb ik zelf gemaakt. Het is een oorbellenhouder. Ik heb het nagemaakt naar voorbeeld van een pinner op Pinterest. De twee gouden potjes heb ik ook zelf gemaakt. Dit zijn eigenlijk gewoon twee confituurpotjes waar ik lijn in heb gedaan en vervolgens gouden glitters. Ik ben er zelf heel trots op ;) en ze zijn zeer handig!


De schoenenkast heb ik ook zelf gemaakt. Pinterest is mijn grote inspiratiebron! Ik vind het ontzettend handig, maar ik moet het nog afwerken door hier en daar een nageltje in te slaan, zodat het niet omver valt. 

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Wat vind jij van de kamer van Lisa? 

Pin je inspiratie op Pinbook