Beauty

Hot/Not: Jennifer Lawrence’s nieuwe kapsel

In november schokte Jennifer Lawrence ons allemaal door tijdens een persconferentie voor The Hunger Games met een kort pixie kapsel te verschijnen. De meningen over haar korte kapsel waren verdeeld. Sommigen waren lyrisch, anderen zoals onze eigen Emma, konden wel huilen! Voor degenen die geen fan waren is er goed nieuws, Jennifer's pixie is inmiddels uitgegroeid tot een korte bob!

Bron beeld: Reporters

Wauw, wat is Jennifer's haar ineens lang! Zijn het extensions? Dat is toch niks voor Jennifer? Maar bij nadere inspectie lijkt het er toch op dat dit Jennifer's eigen haar is. Hoe het dan ineens zo lang komt? We hebben Jennifer al twee maanden niet gezien en de laatste keer dat we haar zagen, bij de Oscars, had ze haar haar strak naar achteren en toen was haar haar dus al wat langer, alleen viel dat toen niet zo op. 


Bron beeld: Getty Images – Jennifer bij de Oscars begin maart

Afgelopen maandag bracht Jen een bezoekje aan de studio's van Good Morning America in New York en showde ze voor het eerst haar uitgegroeide pixie. Een nonchalante korte bob. Wij zijn fan! Het kapsel vinden wij beter bij Jennifer passen en maakt haar wat jonger.  

De bob beter bekijken? In deze video zijn héél veel foto's van haar nieuwe kapsel op een rijtje gezet!

Watch on YouTube

Wat vinden jullie van Jennifer's nieuwe korte bob? Leuker dan haar pixie? Of vonden jullie dat juist een super gaaf kapsel? 

Pin jouw favoriete Jennifer Lawrence foto's in Pinbook!