Beauty

Test: Nieuwe budget Miss Sporty nagellak kleuren!

Het is inmiddels geen geheim meer… De Girlscene redactie <3 nagellak! Het liefst kiezen we nagellak in een fel kleurtje, zeker nu de zon weer volop schijnt en we ons klaarmaken voor de zomer. Met alle nieuwe collecties en lanceringen vliegen de pakken wattenschijfjes en flessen nagellak remover erdoorheen, want elk lakje moet getest worden! Vandaag laat Girlscene's Renée de nieuwe Miss Sporty Clubbing Colors Nailpolish aan je zien.

Natuurlijk mag budget make-up merk Miss Sporty niet achterblijven als het aankomt op nieuwe collecties en releases. De nieuwe nagellak kleuren van Miss Sporty hebben het allemaal: super zomerse kleuren, fijne applicatie en bovenal een goede prijs. Ik test de laatste kleuren voor je uit zodat jij je favorieten op je wishlist kunt zetten. Kijk maar mee!


Van links naar rechts:
471 Flutter of Lashes | 466 Charming Smile | 468 Seducing Whisper | 467 Aphrodisiac Scent | 470 Sweat Teasing | 469 Gorgeous Legs


Voor elke kleur geldt dat je twee dikke of drie dunne lagen nodig hebt zodat de nagellak goed dekt. Vooral kleur 471 Flutter of Lashes is vrij transparant. 


470 Aphrodisiac Scent
Aphrodisiac Scent is über zomers en in het echt iets meer koraalroze dan op de foto. Deze nagellak in combinatie met een zongebruinde huid is een match made in heaven


466 Charming Smile
Bewaar deze nagellak voor gelegenheden zoals het WK. Charming Smile zou dan niet misstaan! Dit is eigenlijk een soort Nederland in een potje.


471 Flutter of Lashes
Flutter of Lashes werkt niet goed mee tijdens het aanbrengen, maar de kleur maakt het goed. De Teletubbie-paarse kleur is geschikt als je de neon tinten zat bent en je neigt naar een donkere variant.


469 Gorgeous Legs
Wie wil er geen Gorgeous Legs? Voor wie mintgroen zat is, maar wel een opvallend groen lakje op haar nagels wil… Deze is voor jou.


468 Seducing Whisper
Appelgroen is het nieuwe mint en Seducing Whisper past daar goed bij. In het potje lijkt dit niet de meest spraakmakende kleur, maar het is wel het proberen waard als je gek bent op groene nagellak.


470 Sweat Teasing
Sweat Teasing is misschien niet de meest verleidelijke naam, maar deze gepigmenteerde blauwe pastel nagellak met blauwe ondertoon mag er best wezen. Dit is zo'n tint die zowel de lichte als donkere huid complementeert. 

Eindoordeel
Verpakking: De Miss Sporty nagellak wint geen prijs voor mooiste verpakking, maar dat moet je het merk vergeven aangezien het een budget is. Met klein en praktisch is ook niets mis!
Dekking: Qua dekking is de nagellak prima. Je komt niet weg met één laag, maar twee of drie dunne lagen werkt al goed. Alleen de paarse kleur Flutter of Lashes heeft wat meer tijd en lagen nodig.
Applicatie: Voor een budget nagellak is de applicatie meer dan goed. Het kwastje is klein en plat, waardoor het lekker op de nagel ligt. 
Kwaliteit: Je hoeft niet lang te wachten tussen het aanbrengen van twee of drie lagen nagellak, want de lak droogt vrij snel. De finish is licht glanzend zoals een gemiddelde nagellak. Hoe lang de kleur op je nagels blijft zitten is afhankelijk van de sterkte van jouw nagels en of je een base- plus topcoat gebruikt. 
Prijs: Voor €1,99 mag je best één (of meerdere) kleuren in je winkelmandje stoppen.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 8/10

De zes nieuwe Miss Sporty Clubbing Colors Nailpolish kleuren liggen vanaf mei in de winkels voor €1,99 per stuk.

Welke kleuren zijn jouw favoriet?

Pin je favoriete nagellak in Pinbook

Must reads 👀