Celebs

Hilarisch: Gephotoshopte celebs

Als celeb kun je maar beter uitkijken met de foto's die van je worden gemaakt, of wanneer ze een selfie maken. Voor je het weet grijpen de fans hun kans om de foto's te gebruiken en er iets moois van te maken. Zoals onlangs nog met een foto van Kim Kardashian is gedaan. Nu moeten we wel eerlijk toegeven dat het er hilarisch uitziet en daarom heeft Girlscene de leukste uitgezocht. Kijk je mee? Misschien herken je er wel een paar!

Tijdens de Oscaruitreiking maakten een aantal celebs samen met Ellen DeGeneres een selfie, waaronder Leonardo Dicaprio. Een fan vond één Leonardo niet genoeg in de foto en besloot van alle mensen op de foto Leonardo te maken en zeg nou zelf: vrijwel elke look staat hem goed! 


Bron

Onlangs werd er een foto gemaakt van Kim Kardashian, waarbij ze op de vlucht sloeg voor een olifant. Hierna sloeg de foto in verschillende vormen viral, maar is deze toch wel de leukste. Run, Kim, Run!


Bron

Iets langer geleden werd er een foto gemaakt van Beyoncé tijdens een van haar concerten. We kennen Beyoncé op haar mooist, maar dit is toch een iets minder charmante kant van Beyoncé. Lift it B!


Bron

Britney Spears, Lindsey Lohan, Amanda Bynes en Miley Cyrus werden bij elkaar op de foto geplakt. À la Mean Girls, we like! Alhoewel Amanda's haar iets meer getrimd zou mogen zijn.  


Bron

Een gezicht dat vaak wordt gebruikt om hilarische plaatjes mee te maken, is die van Nicolas Cage, of moeten we eerder zeggen Nicolas Cat? 😉 


Bron

Het nummer van Miley Cyrus 'Wrecking Ball' is over heel het web viral gegaan met Nicolas Cage in de hoofdrol. Check het filmpje hier als je het nog niet gezien hebt. In elk geval staat ook deze look hem nog best goed. Wat jullie? 


Bron

De altijd schattige Teletubbies zijn nu niet meer zo schattig met het gezicht van Nicolas erop bewerkt. De Teletubbies zien er nu eerder eng uit. Nicolas moest eens weten..

Bron

Echter spant Miley Cyrus toch wel de kroon. In een vorig artikel liet Girlscene al de gephotoshopte foto's zien van Miley. Hieronder nog een paar om eraan toe te voegen! 


Bron

Tijdens de VMA Awards droeg Miley Cyrus tijdens een optreden wel heel weinig kleding. Op Social Media werd het vooral vergeleken met rauwe kip. Zie hieronder het ietwat smerige resultaat. 


Bron

Welke bewerkte foto vind jij het leukst? Of weet je nog een leukere?

Deel je inspiratie op Pinbook!

Must reads 👀