Behind the Girlscene-redactie: #17

Fashion door Emma

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Je weet waarschijnlijk ook wel wie de redactie vormen. Maar hoe gaat het er achter de schermen aan toe? Wat doen deze ladies heel de week op - en buiten - de redactie? Wij geven je elke week een sneak peek behind the Girlscenes, een dagboek vol met video's en foto's van de activiteiten van afgelopen week!

Maandag
Tweede Paasdag... De meeste mensen waren lekker vrij, maar Emma zat om 9 uur klaar om te beginnen aan een werkdag. Tja, dat is het leven van een freelancer, dan heb je niet te maken met vrije dagen. Gelukkig was het niet zó erg, ze werkte lekker thuis (in haar pyjama, ssssst!) en in het weekend heeft ze genoeg paashapjes gehad. Thuiswerken heeft eigenlijk best wel veel voordelen. Emma zet ze even op een rij.

Voordelen van thuiswerken:
- Je kunt de wekker later zetten en zo je bed uitrollen
- Je hoeft geen make-up te doen en je hoeft je niet eens aan te kleden. Niemand die je ziet! 
- Je kunt je muziek hardop zetten en keihard meezingen
- Je kunt ongegeneerd een hele chocolade paashaas opeten (hé don't judge, het was nog steeds Tweede Paasdag!)
- Onbeperkt eten en drinken. Tenminste, als je een goedgevulde koelkast hebt en dat had Emma niet
- Je raakt niet snel afgeleid (behalve van een irritant buurmeisje dat het 's middags nodig vond om haar muziek met het hele pand te delen)
- Geen reistijd! Half 6 klaar = half 6 thuis, dus meer vrije tijd (nu is Emma altijd binnen 8 minuten fietsen weer thuis, maar dat even terzijde)

Zie je, zo erg was het niet! Danique was ondertussen aan het genieten van een weekendje Antwerpen. Ze heeft er lekker gegeten, gedronken, gewandeld eén geshopt voor haar interieur. Danique's stulpje wordt mooier en mooier!

O ja, heb je nog inspiratie nodig voor je zomergarderobe? Dan moet je zeker even naar de hipste outfits van Coachella kijken, dan weet je meteen hoe je erbij moet lopen met het mooie weer.


Hier keek Emma de hele tijd tegenaan toen ze thuiswerkte


Emma vierde alsnog een beetje Pasen door een hele chocolade paashaas op te eten. Oeps...


En toen waren er ook nog deze paasnestjes die haar huisgenoot voor haar heeft gemaakt. Hoe leuk ziet dit eruit?! 


Danique spendeerde haar Paasweekend in pretty Antwerpen


In Antwerpen tikte ze deze tafel op de kop. De kaarsenstolp is ook nieuw, deze komt van Loods 5

Dinsdag
Wat is het ergste dat er kan gebeuren bij een internetbedrijf? Precies, geen internet! En dat was dus het geval op dinsdag. Rond een uur of 11 lag het internet eruit en konden we niks doen. Dan maar koffie halen bij Coffee Company, als we terug zijn dan doet het internet het vast wel. Niet dus... Bij terugkomst was de storing bij UPC nog steeds niet verholpen. En UPC zei dat de storing wel tot 17.30 uur kon duren! Heel irritant, want er stond genoeg op onze to-do-list. 

Okeeee, dan kunnen we beter naar huis! Annemerel en Renée stapten rond een uur of 12 in de trein, terug naar huis. Emma en Shelley sprongen op hun fiets. Danique bleef nog heel even op het kantoor. En wat bleek? Het internet deed het weer kort nadat ze weg waren... Kortom: een gekke, irritante dag.

Gelukkig kregen we wel weer een suuuuper schattige foto te zien van Bobby. Is hij ooit NIET om op te vreten?!


Geen internet, dan maar koffie halen...


Het is alweer even geleden, maar hier weer een schattige foto van Bobby!

Woensdag
Zo druk als het gisteren was op de redactie (we waren er 's ochtends alle vijf) zo rustig was het vandaag, alleen Shelley en Annemerel zaten om 9.00u in de starthouding om aan hun werkdag te beginnen, Danique en Renée werkten thuis, Emmie was lekker een dagje vrij.

Lekker rustig, dus er kon hard gewerkt worden. Shelley en Annemerel werkten allebei met een koptelefoon op, dus er was helemaal geen afleiding, of nou ja... totdat er ineens 14 dozen Vita Coco werden afgeleverd.. Waar zouden die nou voor zijn.. GIRLSCAMP! 

Het was 's middags zulk lekker weer dat Annemerel besloot te lunchen met een vriendinnetje dat toevallig ook in Amsterdam was, even snel een lekkere bagel bij Bagels & Beans en als toetje een ijsje bij Frozz, hmmm niet heel vervelend om op die manier te lunchen. Kan dat iedere dag?

Terug op de redactie werd er weer geschreven, geschreven en nog meer geschreven! Tot half zes, maar helaas liet de zon zich toen al niet meer zien. Bummer!


De reden dat Renée thuis werkte, ze moest heel veel producten reviewen!

Woensdag betekent voornamelijk veel fotograferen van glamorous - onder andere Lancaster zelfbruiner - tot minder glamorous producten, zoals blarenpleisters. Het resultaat na het fotograferen? Een puinzooi!

Oh, en vraag je jezelf nu af waarom ze in haar pyjamabroek werkt? De zelfbruiner moet natuurlijk getest worden en dan is een wijde broek wel zo prettig aan je benen! ;-)


De reden dat Danique niet op kantoor was, ze had een afspraak bij de tandarts!


Annemerel lunchte met een vriendinnetje bij Bagels & Beans


En als toetje werd er een ijsje bij Frozz gehaald!

Donderdag
Wist je dat we op de redactie gewoon met designer bags rondlopen? Danique verscheen op het kantoor met een Céline tas en Emma had een Birkin bij zich. Okeeeee, we wish! Helaas hebben we niet genoeg geld in onze spaarpot om deze dure tassen aan te schaffen, dan maar een look-a-like. Hoewel we ons niet schamen voor ons nep-exemplaar, hopen we stiekem wel dat we mensen kunnen laten geloven dat 'ie echt is. Maar hé, als we later groot zijn dan bezitten we heus wel een echte designer bag ;-).

We kregen leuke pakketjes. De eerste was een pakket van Vita Coco, zij hebben een nieuw smaakje aan hun assortiment toegevoegd: Vita Coco Lemonade, kokoswater met citroen. Dé dorstlesser van deze zomer. Tenminste, als je van kokoswater houdt, want anders is het geen drankje voor jou. Vita Coco Lemonade is vanaf nu verkrijgbaar bij onder andere Marqt voor €1,75. Daarna kwam een pakketje van Magnum, yummyyyy. Magnum is jarig en dat vieren ze met een Magnum-ijsje met zacht Marc De Champagne ijs ne saus, omhuld door melkchocolade met een zilverkleurig jasje. De nieuwe Magnum is goedgekeurd door de redactie! Magnums champagne ijsje kost €2 per stuk of €3,29 voor een verpakking van vier stuks in de supermarkt.

Stagiaire Shelley mocht donderdag naar een fotografiecursus van Canon, waarbij ze onder andere twee modellen op de foto mocht zetten en een nagellak van Hema in een creatieve bak met water en cakejes. De cursus vond plaats in het hippe hotel Droog. Zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen als je in Amsterdam bent. Tijdens de cursus werd onder andere uitgelegd wat diagram, de ISO waarde en sluitertijd inhouden. Daarna mochten de uitgenodigde bloggers aan de slag met een Canon camera en mocht je je mooiste foto uit laten printen. Zie hieronder het resultaat! Klik, klik, klik..


Onze designer bags #not ;-)


Yummyyyy, een nieuwe smaak van Vita Coco


Dubbel yummy: een nieuwe smaak van Magnum!


Lunch: Renée haalde een broodje bij de bakker


Shelley's gemaakte foto's tijdens Canon's fotografieworkshop

En natuurlijk waren er ook lekkere hapjes waarvan iedereen kon smullen! 

Ook de modellen mochten even hun slag slaan met alle fotocamera's. Say cheesee!

Vrijdag
TGIF! Eerlijk gezegd waren we veel liever vrij, want het was veel te mooi weer om binnen te zitten. Bovendien keken we allemaal uit naar de avond: de allereerste Koningsnacht! Gelukkig hebben we wel een beetje van het weer kunnen genieten, we gingen even naar buiten om een ijsje van Professor Grunschnabel te halen. Ken je Professor Grunschnabel nog niet? We hebben er onlangs een artikel over geschreven, het is lekker & gezond ijs! Kijk, daar houden wij nou van... Lekker én gezond.

Emma ging ook nog even op de foto voor 'Wat shopt de redactie?' Het was dus super mooi weer, tijd voor haar broek met slangenprint (you hate or you love it) en All Stars! Fun fact: Danique en Emma zagen er per ongeluk bijna hetzelfde uit! Danique droeg ook een broek met print, een leren jasje en All Stars. Ze kregen constant de vraag of ze het hadden afgesproken...


Mooi weer + gezond ijs = <3

Volg de redactie ook op Instagram! @daniquehoofwijk @annemerelcom @emmanajade @shellepiep en @reneemulckhuijse

Wat heb jij deze week gedaan? 
Until next week!
Liefs, 
Danique, Annemerel, Emma en Renée


Laat je inspireren in Pinbook