News

De hipste outfits van Coachella 2014

Coachella is een festival dat draait om muziek en gezelligheid, maar vooral ook om de fashion. Het is zonder twijfel het meest hippe festival ter wereld. De outfits zijn vaak een voorproefje van hoe iedereen erbij zal lopen in de zomer. Wat we dit jaar veel hebben gezien? Kimono's en crop tops waren razend populair bij de bezoekers van Coachella. Kijk mee naar de hipste outfits van dit jaar en doe inspiratie op voor je zomergarderobe!

We kijken graag met jaloerse ogen naar de kiekjes van Coachella. We zijn vast niet de enigen die dit festival op de bucketlist heeft staan. Naast dat we ons afvragen waarom we dit jaar wéér niet op Coachella zijn, doen we gelukkig ook inspiratie op voor onze zomergarderobe. De festivalgangers staan erom bekend dat ze hun meest hippe outfit uit de kast trekken. Handig, want zo weten we ook wat wij aan moeten trekken in de zomermaanden!  

Dit jaar kon je niet één, maar twee weekenden rondlopen op het meest fashionable festival ter wereld. Het tweede en laatste weekend is net achter de rug, dus het is tijd om de balans op te maken! Vorige week hebben we de outfits van celebrities op Coachella voor je op een rij gezet, deze week kijken we naar outfits van de 'normale' bezoekers.

Eén ding is zeker: de jaren '90 zijn terug! Van buiktruitjes tot tie dye, als je erbij loopt alsof je uit de 90's komt, dan zit je wel goed. 

De 10 fashion rules volgens Coachella 2014:
1. Crop tops + skater skirts
2. Kimono's
3. Tie dye
4. Schoenen met plateauzool & retro sneakers
5. Midi dresses (jurken tot net onder je knie)
6. Speelse zonnebrillen
7. T-shirts met slogan
8. Tropische prints
9. Cut-out dresses
10. Kanten tops & vesten

Oké, laten we snel kijken naar de hipste Coachella outfits van dit jaar!

Outfit 1

Outfit 2

Outfit 3

Outfit 4 

Outfit 5 

Outfit 6

Outfit 7

Outfit 8

Outfit 9

Outfit 10 

Outfit 11 

Outfit 12

Outfit 13

Outfit 14

Outfit 15

Outfit 16

Outfit 17

Outfit 18 

Outfit 19 

Outfit 20 

Outfit 21

Welke outfit is volgens jou het leukst? Welk kledingstuk wil jij toevoegen aan je garderobe? 

Bron beeld: gettyimages

Must reads 👀