10x shorts by Nelly.com

Fashion door Redactie

De webshop Nelly is vooral bekend door schoenen, maar er is veel meer! Nelly is een fijne webshop waar je voor vrijwel alles op kledingsgebied terecht kunt. Jassen, broeken, jurkjes, shirtjes, jumpsuits, ga zo maar door. En dat gaat ons natuurlijk niet onopgemerkt voorbij!

Speciaal voor jullie stellen wij om de week een top 10 samen in een bepaalt thema. Denk aan little black dresses, clutches, luipaardprints, zonnebrillen, ga zo maar door. En dat allemaal van Nelly.com. Nog leuker: één van deze producten kunnen jullie winnen! Hoe tof is dat? Dit keer gingen wij voor de shorts, want wij zijn helemaal verliefd op dit zonnige weertje waarbij blote benen gezien mogen worden!

shorts nelly

Kort shortje met slijtageplekken en omgeslagen pijpen, prijs € 34,95

shorts nelly

Kort, legergroen shortje met schuine zakken, prijs € 29,95

shorts nelly

Rood broekje met gehaakt randje, prijs € 45,50

shorts nelly

Blauwe broek met zakken en omgeslagen pijpen, prijs € 19,95  

shorts nelly

Opvallend geel broekje, (legt de nadruk op je mooie bruine benen), prijs € 19,95 

shorts nelly

Ga je voor de casual chic look? Dan is dit geplooide, grijze broekje perfect voor jou! Prijs € 39,95

shorts nelly

Beige shorts met vier zakken, prijs € 24,95

shorts nelly

Shorts met hoge taille en verborgen zakken, prijs € 21,95 

shorts nelly

Kort spijkerbroekje met slijtageplekken, prijs € 35,95 

shorts nelly

Zwart broekje met omgeslagen pijpen, prijs € 19,95

De Girlscene redactie heeft unaniem gekozen voor het allereerste broekje! Natuurlijk zijn de andere shorts ook mooi en fashionable, maar toch moest er een keuze gemaakt worden. Wil jij het eerste broekje winnen? Lees dan snel verder!

Winnen?
Laat onder dit artikel een reactie achter waarin je ons vertelt waarom juist jij deze short by Nelly zou moeten winnen! Wie weet maken we jou straks blij met dit hippe broekje!

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Met de winnares wordt na afloop van de prijsvraag persoonlijk contact opgenomen via je Girlscene-profiel, om privacy redenen wordt de winnares niet op de site gezet.

Succes meiden!