Health

Schrijf je in voor de Girlscamp Bootcamps

Vorige week schreven we er al over, Girlscamp! Vanaf volgende week geven we je zeven weken lang een challenge die met gezond en gelukkig leven te maken heeft. Maar dat is niet het enige wat we gaan doen om je klaar te stomen voor de zomer, we organiseren in mei en juni ook vier evenementen in het Vondelpark waar we ons van onze meest sportieve kant gaan laten zien. Lees snel verder om te zien hoe je hier bij kunt zijn.

Girlscamp – Bootcamp
Wat kun je verwachten van de Girlscamp Bootcamps? Een uur lang trainen in het Vondelpark samen met Esmée (Workthates.nl), Annemerel (Annemerel.com) en Danique (Girlscene.nl). Wat we precies tijdens de girlscamps gaan doen? Dat gaan we nu nog niet vertellen, maar we garanderen je dat wanneer je een basisconditie hebt (als in: je kunt een kwartiertje fietsen zonder van je fiets te vallen) je prima mee kunt doen.

Ben je een beetje zenuwachtig dat je niet fit genoeg bent om mee te doen? Niet doen! We doen ons dan misschien voor als Girlscamp-instructrices, we zullen je echt niet voor gek zetten als het even niet lukt. Het gaat er juist om dat je fit wordt, je hoeft nu nog niet de conditie van een topsporter te hebben ;-).

Wanneer
De Girlscamps zullen op vier verschillende data gegeven worden. De kick-off en het finish evenement zullen in het weekend gehouden worden, tussendoor zullen we nog twee evenementen op woensdagavond organiseren.

Zondag 4 mei 10.00u (Girlscamp kick-off)
Woensdag 14 mei 19.00u (Girlscamp avondtraining)
Woensdag 28 mei 19.00u (Girlscamp avondtraining)
Zaterdag 14 juni 10.00u (Girlscamp finish)

Je hoeft niet bij iedere Girlscamp aanwezig te zijn (mag natuurlijk wel!), het is prima als je je gewoon voor één losse training inschrijft.

Kosten
Een Girlscamp training kost €7,50 per keer. Hiervoor krijg je niet alleen een uur lang een training, we laten je niet met lege handen naar huis gaan. We zijn bezig met het samenstellen van een hele leuke Girlscamp-goodiebag en we kunnen je nu alvast vertellen, die wil je hebben! Nee, die móet je hebben!

Op dit moment zitten alle bootcamps helemaal vol!!! We hopen later dit jaar iets vergelijkbaars te kunnen doen zodat we iedereen de kans kunnen geven om mee te doen!

Hoe meld ik me aan
Aanmelden is heel simpel. Stuur een mailtje naar girlscamp@annemerel.com. Vermeld in dit mailtje met welke bootcamp(s) je mee wil doen en of je alleen komt, of meerdere mensen meeneemt. Vervolgens sturen wij je een mailtje terug met het totaalbedrag dat je moet betalen en het rekeningnummer waarop je het bedrag kunt storten. Meld je je af voor de bootcamps? Helaas kunnen we je geen geld terug geven. Indien er nog plek is, kun je wel met een andere bootcamp meedoen.

Sooooo, what are you waiting for? Voor alle bootcamps geldt, vol = vol, dus wees er snel bij!

Oja… je hoeft natuurlijk niet persé naar één van de bootcamps te komen, je kunt natuurlijk ook alleen (geheel gratis) meedoen met onze challenges die vanaf volgende week zondag online komen. 

Liefs,
Esmée, Danique & Annemerel

Pin je inspiratie in Pinbook