Lifestyle

Heftig verhaal: Ik raakte mijn beste vriendin kwijt door een jongen

21

Girlscene gaat over fashion en beauty, allerlei happy dingen. Helaas zijn er soms ook minder leuke dingen in het leven en die passen goed in onze rubriek ‘lifestyle’. Want vervelende en heftige dingen horen helaas bij het leven. Sommige meiden hebben wel iets heel heftigs meegemaakt en willen hun verhaal graag met jullie delen. Deze keer een Girlscene lezeres die haar beste vriendin kwijtraakte door haar eerste liefde.

In de eerste klas wist ik niet goed wat ik moest doen. Ik kon het nooit echt goed vinden met de mensen in m'n klas en ze waren soms ook best gemeen tegen mij. In m'n straat woonde mijn beste vriendin die ik al sinds de eerste dag dat ik daar woonde kende. Iedere dag na school gingen we afspreken en praatten we altijd over school en jongens, de dingen waar de meeste vriendinnen over praten. Maar zij zat bij een jongen in de klas. Een jongen waarbij ik gelijk vond dat hij knap was en vast heel grappig en leuk. En uiteindelijk had ik gelijk. Na hem wat beter te leren kennen ben ik verliefd op hem geworden. Hij was m'n allereerste echte liefde. Op een dag stuurde hij me een berichtje, en hij was zo lief tegen me en gaf me zo'n speciaal gevoel. Op dat moment was ik er bijna zeker van dat hij m'n eerste echte vriendje zou worden.

Hij wilde een keer met z'n tweeën afspreken. En ik vond hem zo leuk dat ik natuurlijk geen nee kon zeggen. Een paar dagen later hadden we dus afgesproken. Hij liep met me naar een steegje en ineens zoende hij me. Ik had de schrik van m'n leven want daarvoor had ik nog nooit met iemand gezoend. Totdat hij ineens dingen deed waar ik minder blij van werd. Hij begon aan m'n borsten te zitten en hij probeerde m'n handen in z'n broek te doen. Opeens was alles anders, maar nog steeds was ik smoorverliefd op hem.

De dag daarna vertelde ik aan m'n beste vriendin hij mij gezoend had, maar niet over de rest van de dingen die hij probeerde. Het eerste wat ze zei was dat ze al verwachtte dat hij dat zou doen. Ze vond dat ik beter maar geen contact meer met hem moest hebben. Helaas was ik eigenwijs en vond ik hem zo leuk dat ik een dag later gewoon weer met hem af ging spreken en besloot er over te zwijgen tegen m'n beste vriendin... Wat de domste keuze is die ik ooit heb gemaakt. Een paar uur later krijg ik ineens een berichtje van haar dat ze woedend was. Gelukkig hadden we toen afgesproken dat ik echt nooit meer naar hem toe zou gaan.

Maanden gingen voorbij zonder dat ik hem had gezien. Nog steeds was ik verliefd op hem maar ik dacht al minder aan hem. Tot het moment dat hij me weer een berichtje stuurde. Hij vroeg of ik kwam afspreken gewoon als vrienden en niets meer. Ik fietste naar zijn huis toe en daar stond hij. Ik was gelijk weer verliefd op hem. We fietsen samen rond. Ik zat bij hem achterop, dus hij besloot waar we heen gingen. Uiteindelijk stopten we op een prachtig weiland. Ik had hem nog geen knuffel gegeven, dus die gaf ik hem. En daar stonden we ineens midden op het weiland en ik voelde al wat er ging gebeuren. En ja hoor, hij zoende me ineens. Toen besefte ik ineens hoe verliefd ik eigenlijk op hem was. Maar ik besefte ook dat ik dit niet aan m'n beste vriendin kon vertellen, en dat heb ik dus ook niet gedaan.


bron

Twee jaar lang heb ik met hem afgesproken zonder dat ook maar iemand het wist. Tot de laatste keer dat we afspraken. In die twee jaar is hij erg veranderd. Ik had al door dat hij nooit echt verliefd op mij is geweest maar ik wilde het nooit geloven. Tot deze laatste keer. Toen ik hem zag staan voelde ik al dat er iets ging gebeuren. Ik had gelijk, want het begon zoals altijd heel lief met kusjes en lieve woordjes. Maar niet lang daarna begon hij mij tot dingen te dwingen. Deed ik het een niet? Dan moest ik het andere doen. Hij begon aan m'n nek te trekken en mij vast te houden. Toen besefte ik dat hij maar een ding wilde en dat was seks.

Ik was zo woedend op hem. Voor iemand zoals hem heb ik twee jaar lang tegen iedereen gelogen. En ik begreep ineens precies waarom iedereen me voor hem had gewaarschuwd. Hij was een player. Iemand die voor zijn eigen plezier met iemand anders haar gevoelens speelt. Sinds dat moment besloot ik echt nooit meer met hem af te spreken. Ik wist dat ik het aan m'n beste vriendin moest vertellen maar dat was gewoon iets dat ik niet kon doen, ik was te bang voor haar reactie. Een tijdje later liep ik rustig op school en ineens kwam er iemand naar me toe ''wat hoor ik nou heb jij hem gepijpt?''. Mijn wereld stortte in. Hij begon roddels over mij te verspreiden. Er gingen zoveel vragen rond in mijn hoofd. Waarom zegt hij zoiets? Omdat ik hem niet gaf wat hij wilde?

Steeds meer mensen begonnen de roddels te geloven en ik wist gewoon dat ik het m'n beste vriendin moest vertellen. Maar helaas: ik was te laat. Ze had de roddels al gehoord en was woedend op mij. Ik moest haar alles uitleggen, ze geloofde me alleen niet. Net als al m'n andere vrienden geloofde ze de roddels, en ineens waren al die goede vrienden van mij geen vrienden meer. Ik had geluk dat het schooljaar al bijna voorbij was en dus iedereen een hele lange tijd niet hoefde te zien. Ik had ook het geluk dat ik dat jaar bleef zitten, iets waar ik normaal totaal niet blij mee zou zijn.

Het is nu ongeveer een jaar geleden dat dit allemaal gebeurd is. Ik heb nu andere vriendinnen die mij wel geloven en die er wel echt voor me zijn. De roddels duiken soms nog wel eens op maar tegenwoordig kan ik ermee leven. De player moet ik helaas nog steeds iedere dag op school zien. Soms denk ik nog wel aan alles wat hij me heeft aangedaan maar ik heb ervan geleerd. Lieg nooit tegen je beste vriendin, want zij is de eerste die ziet of iemand een fout ventje is.

Door: Femke

Laat je inspireren in Pinbook

LOVE dit artikel
10 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

21 reacties

 • 4 jaar geleden unicornlove

  Wauw heftig... sterkte !

 • 5 jaar geleden LiveWithoutLimitsx

  Het is dus niet een echte beste vriendin, gelukkig heb je nieuwe vrienden gemaakt en kan je weer verder.

  xx

 • 5 jaar geleden ANEKTAR

  Als zij werkelijk jou beste vriendin was, geloofde ze niet in de roddels en zou ze jou steunen. En zo ben je erachter gekomen dat ze toch niet zo'n beste vriendin was geweest. Ik ben blij dat je nieuwe vriendinnen hebt gemaakt.

 • 5 jaar geleden LouderLove

  Je vrienden en beste vriendin klinken niet als echt vrienden en een echte beste vriendin.. Gelukkig heb je nieuwe mensen waarmee je om kan gaan. Alleen snap ik niet waarom je stiekem met hem hebt afgesproken 2 jaar lang? Je hoeft haar toch geen uitleg te geven? Ik snap dat ze het vervelend vindt dat jij met die jongen afspreekt maar ze is idd je moeder niet.

 • 5 jaar geleden Blondine

  Dit klinkt niet als een echte beste vriendin. Ze is je moeder toch niet? Ik vind dat een vriendin iemand is die altijd voor je klaar staat, ook al heb je iets ontzettend stoms gedaan. Misschien is het maar beter dat je haar kwijt bent, want als ze je niet kan geloven, is ze jouw vriendschap niet eens waard!

 • 5 jaar geleden Leah Geenen

  ik herken het wel ik hbe ook zoiets mee gemaak tmaar het is nii jouw schuld zei had jouw moeten geloven bij mij was het zo dat ik een vriendin waarschuwde en ik alles haar heb verteld maar hij zei tegen haar dat ze me nii moest geloven

 • 5 jaar geleden lucy

  ik ben het wel met de meeste reacties eens ja, zij moest er voor jou zijn en niet de roddels geloven.

 • 5 jaar geleden Chloor

  @hugsndrugs precies!

 • 5 jaar geleden Americalove

  @XLELY achteraf lijkt het misschien naief, maar als je zo jong bent en je weet niet hoe het is als een jongen echt om je geeft, dan doe je dat soort dingen

 • 5 jaar geleden loveex

  Ook al heeft ze jou gewaarschuwd, jij mag veel bozer op haar zijn dan zij op jou. En als ze een echte vriendin was had ze je geholpen in plaats van die roddels te geloven.

 • 5 jaar geleden THEFEAR

  Alles leuk en aardig hoor, maar wat heb jij precies fout gedaan? Die jongen heeft jou misbruikt en daarna roddels over je verspreid. In plaats van dat die vriendin boos op jou is, en de roddels gelooft, zou ze er voor jou moeten zijn. Erg kortzichtig van die vriendin.

 • 5 jaar geleden XLELY

  Ik vind het echt kut van die vriendin dat ze die roddels geloofde, maar vind je het ook niet een beetje naief en dom van jezelf dat je maar met hem bleef afspreken terwijl je wist dat hij je gebruikte?

 • 5 jaar geleden Raven, timeless...

  @hugsndrugs: helemaal gelijk! Maar ik weet ook niet echt of het bij heftige verhalen hoort.

 • 5 jaar geleden mokkel

  Je schrijft het alsof het jouw schuld is maar je vriendin is degene die fout zit. Zij had er voor jou moeten zijn en zij had die roddels niet moeten geloven. Wat een kut vriendin

 • 5 jaar geleden Hester

  Ah, lijkt me vooral ook gewoon heftig voor jezelf dat je 'vriendje' je totaal niet met respect behandelde. Dat verdient geen enkel meisje. Ik hoop dat het nog goedkomt met je vriendin, of dat jullie het er in elk geval ooit nog een keer over kunnen hebben zodat jullie niet meer boos zijn ofzo!

 • 5 jaar geleden lalalalopsie

  nah het is wel rot, maar of het echt hoort tot heftig verhaal

 • 5 jaar geleden dreamxo

  Ik denk dat je beste vriendin je als zus zag, en dan snap ik haar reactie wel. Als ik er zou achter komen dat mijn beste vriendin 2 jaar lang tegen me gelogen heeft, zou ik dat ook niet pikken.

  Maar mensen maken fouten, je was jong en verliefd. Jammer dat ze je niet vergeven heeft. Maar mensen lopen je leven in en uit, dus het komt wel goed. Succes!

 • 5 jaar geleden Taaupe

  Natuurlijk een foute jongen, maar liefde maakt blind, en dat weet jouw beste vriendin ook donders goed! Ze had zich iets meer in jouw schoenen moeten verplaatsen, ze klinkt en beetje alsof ze je wil controleren, en ze is toch zeker je moeder niet. Vriendinnen zijn er voor advies, niet voor regels. Jammer voor je dat dit is gebeurd maar uiteindelijk hou je echte vrienden over!

 • 5 jaar geleden Freddie

  sterkte!

 • 5 jaar geleden swaGeit

  Echt een idioot dat hij roddels verspreidt gadverredamme en ik snap sowieso niet wat iemand anders (behalve je hele goede vriendinnen) dat aangaat. Dus die idioten moet je ook lekker negeren. Alleen snap ik best wel dat je vriendin boos is en jullie geen vriendinnen meer zijn. Twee jaar lang liegen zou ik ook niet pikken.

 • 5 jaar geleden HellaFierce

  Heftig!!

 1. 1