Lifestyle

Heftig verhaal: Ik raakte mijn beste vriendin kwijt door een jongen

Girlscene gaat over fashion en beauty, allerlei happy dingen. Helaas zijn er soms ook minder leuke dingen in het leven en die passen goed in onze rubriek ‘lifestyle’. Want vervelende en heftige dingen horen helaas bij het leven. Sommige meiden hebben wel iets heel heftigs meegemaakt en willen hun verhaal graag met jullie delen. Deze keer een Girlscene lezeres die haar beste vriendin kwijtraakte door haar eerste liefde.

In de eerste klas wist ik niet goed wat ik moest doen. Ik kon het nooit echt goed vinden met de mensen in m'n klas en ze waren soms ook best gemeen tegen mij. In m'n straat woonde mijn beste vriendin die ik al sinds de eerste dag dat ik daar woonde kende. Iedere dag na school gingen we afspreken en praatten we altijd over school en jongens, de dingen waar de meeste vriendinnen over praten. Maar zij zat bij een jongen in de klas. Een jongen waarbij ik gelijk vond dat hij knap was en vast heel grappig en leuk. En uiteindelijk had ik gelijk. Na hem wat beter te leren kennen ben ik verliefd op hem geworden. Hij was m'n allereerste echte liefde. Op een dag stuurde hij me een berichtje, en hij was zo lief tegen me en gaf me zo'n speciaal gevoel. Op dat moment was ik er bijna zeker van dat hij m'n eerste echte vriendje zou worden.

Hij wilde een keer met z'n tweeën afspreken. En ik vond hem zo leuk dat ik natuurlijk geen nee kon zeggen. Een paar dagen later hadden we dus afgesproken. Hij liep met me naar een steegje en ineens zoende hij me. Ik had de schrik van m'n leven want daarvoor had ik nog nooit met iemand gezoend. Totdat hij ineens dingen deed waar ik minder blij van werd. Hij begon aan m'n borsten te zitten en hij probeerde m'n handen in z'n broek te doen. Opeens was alles anders, maar nog steeds was ik smoorverliefd op hem.

De dag daarna vertelde ik aan m'n beste vriendin hij mij gezoend had, maar niet over de rest van de dingen die hij probeerde. Het eerste wat ze zei was dat ze al verwachtte dat hij dat zou doen. Ze vond dat ik beter maar geen contact meer met hem moest hebben. Helaas was ik eigenwijs en vond ik hem zo leuk dat ik een dag later gewoon weer met hem af ging spreken en besloot er over te zwijgen tegen m'n beste vriendin… Wat de domste keuze is die ik ooit heb gemaakt. Een paar uur later krijg ik ineens een berichtje van haar dat ze woedend was. Gelukkig hadden we toen afgesproken dat ik echt nooit meer naar hem toe zou gaan.

Maanden gingen voorbij zonder dat ik hem had gezien. Nog steeds was ik verliefd op hem maar ik dacht al minder aan hem. Tot het moment dat hij me weer een berichtje stuurde. Hij vroeg of ik kwam afspreken gewoon als vrienden en niets meer. Ik fietste naar zijn huis toe en daar stond hij. Ik was gelijk weer verliefd op hem. We fietsen samen rond. Ik zat bij hem achterop, dus hij besloot waar we heen gingen. Uiteindelijk stopten we op een prachtig weiland. Ik had hem nog geen knuffel gegeven, dus die gaf ik hem. En daar stonden we ineens midden op het weiland en ik voelde al wat er ging gebeuren. En ja hoor, hij zoende me ineens. Toen besefte ik ineens hoe verliefd ik eigenlijk op hem was. Maar ik besefte ook dat ik dit niet aan m'n beste vriendin kon vertellen, en dat heb ik dus ook niet gedaan.

bron

Twee jaar lang heb ik met hem afgesproken zonder dat ook maar iemand het wist. Tot de laatste keer dat we afspraken. In die twee jaar is hij erg veranderd. Ik had al door dat hij nooit echt verliefd op mij is geweest maar ik wilde het nooit geloven. Tot deze laatste keer. Toen ik hem zag staan voelde ik al dat er iets ging gebeuren. Ik had gelijk, want het begon zoals altijd heel lief met kusjes en lieve woordjes. Maar niet lang daarna begon hij mij tot dingen te dwingen. Deed ik het een niet? Dan moest ik het andere doen. Hij begon aan m'n nek te trekken en mij vast te houden. Toen besefte ik dat hij maar een ding wilde en dat was seks.

Ik was zo woedend op hem. Voor iemand zoals hem heb ik twee jaar lang tegen iedereen gelogen. En ik begreep ineens precies waarom iedereen me voor hem had gewaarschuwd. Hij was een player. Iemand die voor zijn eigen plezier met iemand anders haar gevoelens speelt. Sinds dat moment besloot ik echt nooit meer met hem af te spreken. Ik wist dat ik het aan m'n beste vriendin moest vertellen maar dat was gewoon iets dat ik niet kon doen, ik was te bang voor haar reactie. Een tijdje later liep ik rustig op school en ineens kwam er iemand naar me toe ''wat hoor ik nou heb jij hem gepijpt?''. Mijn wereld stortte in. Hij begon roddels over mij te verspreiden. Er gingen zoveel vragen rond in mijn hoofd. Waarom zegt hij zoiets? Omdat ik hem niet gaf wat hij wilde?

Steeds meer mensen begonnen de roddels te geloven en ik wist gewoon dat ik het m'n beste vriendin moest vertellen. Maar helaas: ik was te laat. Ze had de roddels al gehoord en was woedend op mij. Ik moest haar alles uitleggen, ze geloofde me alleen niet. Net als al m'n andere vrienden geloofde ze de roddels, en ineens waren al die goede vrienden van mij geen vrienden meer. Ik had geluk dat het schooljaar al bijna voorbij was en dus iedereen een hele lange tijd niet hoefde te zien. Ik had ook het geluk dat ik dat jaar bleef zitten, iets waar ik normaal totaal niet blij mee zou zijn.

Het is nu ongeveer een jaar geleden dat dit allemaal gebeurd is. Ik heb nu andere vriendinnen die mij wel geloven en die er wel echt voor me zijn. De roddels duiken soms nog wel eens op maar tegenwoordig kan ik ermee leven. De player moet ik helaas nog steeds iedere dag op school zien. Soms denk ik nog wel aan alles wat hij me heeft aangedaan maar ik heb ervan geleerd. Lieg nooit tegen je beste vriendin, want zij is de eerste die ziet of iemand een fout ventje is.

Door: Femke

Laat je inspireren in Pinbook

Must reads 👀