Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi's liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij van Rosie Huntington-Whiteley en Gwen Stefani tot Miranda Kerr en Alessandra Ambrosio. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?


Ashley Benson
Ashley Benson heeft bij Starbucks afgesproken met een vriendin. Tijdens de koffiedate draagt ze een eenvoudige outfit die bestaat uit een leren broek en een simpel wit T-shirt. Ze maakt de outfit af met een lange donkergroene jas en comfortabele sneakers. Om haar arm hangt een opvallende witte tas.


Selena Gomez
Dat Selena Gomez ook maar een normaal persoon is blijkt in West Hollywood. Net zoals de rest van de mensen moet ze 45 minuten wachten om een tafeltje in een restaurant te bemachtigen. Tijdens het diner draagt ze een jumpsuit van Ella Moss die Selena combineert met een spijkerjack van Wasteland en betaalbare sandalen van H&M. De witte tas is te koop bij Coach. 


Miranda Kerr
Miranda Kerr's beste accessoire is haar super schattige zoon Flynn. Na een trip naar Japan is het tijd om de dag door te brengen met hem. Tijdens hun moeder-zoon dag draagt Miranda jeans van Frame Denim met bijpassende pumps Manolo Blahnik. Onder haar Isabel Marant jas draagt Miranda een witte trui en lichtblauwe blouse. Op haar neus staat een Miu Miu zonnebril.


Taylor Swift
Het leven in New York bevalt Taylor Swift goed. In de wijk Tribeca spotten we haar in een vrouwelijke outfit die bestaat uit een shirt met Bretonse streep en Hudson Shorts. Taylor combineert de outfit met haar favoriete pumps van Sam Edelman en Dolce & Gabanna tas. De rode zonnebril is van Ray-Ban.


Gwen Stefani
Gwen Stefani is terug! Ze ziet er goed uit naar haar bevalling. De laatste tekenen van de zwangerschap verhult Gwen in haar losvallende jumpsuit. Daaronder draagt ze hakken van haar eigen lijn L.A.M.B. die passen bij de zonnebril van Stella McCartney. 


Kylie Jenner
Kylie Jenner laat zich inspireren door haar zus Khloe die onlangs eenzelfde outfit droeg. Haar billen vallen nog net niet uit haar korte shorts, maar toch weet Kylie haar lichaam te bedekken. Want ondanks de blote benen combineert ze het geheel met hoge rijglaarzen, T-shirt met gaten en een licht versleten denim jas.


Hilary Duff
Hilary Duff ziet er goed uit in haar denim tuinbroek van ONE by Black Orchid Denim. Ondanks de Belly by Sigerson Morrison enkellaarzen houdt Hilary het zomers met een witte top en grote zonnebril. Om haar schouder hangt een grote Céline tas.


Alessandra Ambrosio
Wie rockt de look? is niet compleet zonder Alessandra Ambrosio. In het warme Los Angeles verruilt het model festival Coachella voor meetings. Tijdens de meetings draagt Alessandra een lichte playsuit die ze combineert met donkere espadrilles van Soludos. De cropped spijkerjas maakt het geheel minder bloot en de tas die Alessandra bij zich draagt is van Céline.


Lauren Conrad
Als we aan Lauren Conrad denken, denken we nog vaak aan het televisieprogramma The Hills op MTV. Die periode ligt inmiddels al ver achter haar, want met onder andere boeken, een kledinglijn en verschillende websites heeft Lauren een naam voor zichzelf gemaakt. Haar gevoel voor mode is onveranderd geven zoals je op de foto kunt zien. Ze matcht haar Chloé ballerina's bij een Balenciaga Papier bag, waarvan de kleur goed past bij haar jeans en zonnebril. 


Kourtney Kardashian
Tot slot: Kourtney Kardashian. Ze is nog steeds groot fan van verticale strepen die haar benen optisch langer maken. Kourtney scoorde deze jeans bij Paige. Bij deze broek draagt ze een doorschijnende witte blouse en zwarte leren ballerina's van Balenciaga. De tas die je in haar hand ziet is van Diesel.

Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Beeld: Reporters

Pin je favoriete celeb in Pinbook