News

Hit or Miss: crop tops voor mannen

Dat trends op de catwalk zich ook vertalen naar het dagelijkse leven blijkt op Coachella. Want wie zegt dat crop tops alleen voor meiden zijn? Tijdens de modeshows van Calvin Klein en J.W. Anderson x Versus zagen we al de heerlijke ontblote buiken van de mannelijke modellen in crop tops en Kid Cudi liet zich daardoor inspireren. Tijdens zijn optreden op het festival showt hij net zoals de modellen op de catwalk zijn buik in een crop top.

De crop top voor vrouwen is inmiddels geaccepteerd. Veel meiden lopen weg met de crop top en om eerlijk te zijn is het natuurlijk een ideaal kledingstuk voor de zomer! Het staat leuk op een high waisted jeans of rokje en tijdens vakanties dient een crop top als een goede cover up. Maar ben je ook al bekend met de crop top voor mannen? Op de Girlscene redactie moesten we even twee keer kijken voordat we doorhadden dat het fenomeen crop top voor mannen óók bestaat. Who knew dat deze catwalktrend ook in het openbaar zou verschijnen?! 

Natuurlijk hebben we even naar bewijs gezocht en tijdens de zoektocht stuiten we op levensechte crop tops tijdens Fashion Week. Kijk maar mee en oordeel zelf:


Ja, het is waar. Heuse crop tops voor mannen op de runway van Calvin Klein


De crop top is niet alleen om thuis in te relaxen. Met deze crop top aan zou een man echt de straat op kunnen gaan


Ook J.W. Anderson gaat voor crop tops

Niet elke stijl die je tijdens modeshows zie je terug op straat. Maar tijdens het bekende festival Coachella besloot rapper Kid Cudi om uit te pakken en de crop top trend te omarmen.

Kid Cudi tijdens Coachella in een crop top

Sterker nog: de mannen crop top wordt al serieus genomen. Zo vind je namelijk bij het vooruitstrevende en soms provocerende merk American Apparel de mannen crop top in de schappen. 


Bij American Apparel koop je tegenwoordig gewoon een buiktruitje voor je vriendje

Dus zie jij je vriend en broer (of je vader!) al in een crop top lopen of verbied jij de crop top uit hun kledingkast? 

Vind jij de crop top voor mannen een hit of regelrechte miss?

Bron: buzzfeed
Beeld: Getty Images & American Apparel

Laat je inspireren in Pinbook

Must reads 👀