Shopping: april essentials

Fashion door Redactie

Ons portie zon hebben we de afgelopen weken wel gehad, maar dat wil niet zeggen dat we er nu klaar mee zijn. Van ons mag het nog wel even zo blijven.. Wat zeggen we? Waarom niet gewoon 365 dagen per jaar zon? Met onze favorieten van april komen we zelfs een regenachtige dag wel door.. Maar eh, met een zonnetje erbij is ALLES beter.

aprilfavorieten

We dragen deze maand het liefst de gekleurde top van Marni voor H&M (op de H&M website nog in alle kleuren te bestellen) (1). Gecombineerd met een mooie witte waxed jeans van ZARA (10). Een zachtroze tas met studs (3) van ZARA aan onze arm en ballerina's met glitters (2) aan onze voetjes.

We luisteren naar het nieuwe album M.D.N.A. van Madonna (8), terwijl we lezen in het nieuwste boek van Lauren Conrad - The Fame Game - (vanaf mei ook in het Nederlands verkrijgbaar, maar voor nu nog even in het Engels!) (4).

We maken onze eigen ijsjes met de vrolijke roze met groene ijsvormpjes van Green Jump (9) en ondertussen gebruiken we de pilates ring (7) om ons lichaam bikini-klaar te maken!

Onze nagels lakken we deze maand in 'The Real Dutch' van W.I.C. Herome (5) en op onze neus prijkt een kittig zonnebrilletje van ASOS (6).

Door Annemerel