Behind the Girlscene-redactie: #15

Fashion door Emma

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Je weet waarschijnlijk ook wel wie de redactie vormen. Maar hoe gaat het er achter de schermen aan toe? Wat doen deze ladies heel de week op - en buiten - de redactie? Wij geven je elke week een sneak peek behind the Girlscenes, een dagboek vol met video's en foto's van de activiteiten van afgelopen week!

Maandag
In plaats van lekker zonnig op een terras of het balkon, zaten we maandag weer fris en fruitig op het kantoor. We begonnen de dag met het nieuwtje, zoals gewoonlijk. Dit keer ging het over een trend op het gebied van uhhhh... de intieme zones. Het is namelijk helemaal in om een volle bos te laten staan, in plaats van het te ontharen. Artikel gemist? Lees het hier terug.

Renée ging meteen aan de slag met beautyreviews. Als je zo vaak beautyproducten op de kiek zet als Renée, dan verzin je al snel een aantal trucjes. Zo is één van de meest vervelende dingen aan het maken van productfoto's dat de producten niet willen blijven liggen. Als je bijvoorbeeld een paar lipsticks op een rij moet fotograferen, dan wil je dat ze allemaal met de sticker naar boven liggen. Dat is vaak lastig. Maar daar heeft Renée iets op gevonden. Renée's secret tip om producten op hun plek te laten liggen is door plakband te gebruiken.


Na een zonnig weekend was het weer tijd om te werken


Healthy lunch: yoghurt met banaan, gojibessen en chiazaad van Emma


Renée's secret tip om producten op hun plaats te laten liggen

Dinsdag
's Ochtends ging Danique naar een beautyevent van P&G. Hier werden de nieuwe collecties van merken als Aussie en Braun gepresenteerd. Zo heeft Aussie weer heerlijke producten voor het haar (duh!) en Braun komt met een apparaat voor het gezicht waar wij heel enthousiast over zijn... Er zijn weer leuke dingen geregeld, dus stay tuned!

We kregen veel enthousiaste reacties op het horloge met snoep van Swatch. Super leuk om te lezen! We hadden jullie een winactie beloofd en die is deze week getikt door Renée. Wanneer je kans kunt maken op het horloge vertellen we nog even niet, daarvoor moet je Girlscene in de gaten houden!

Verder ging het z'n gangetje. Renée heeft haar to do list afgemaakt, Emma was ook druk aan het tikken en Danique had besprekingen, mailtjes en telefoontjes. Niet veel interessants om aan jullie te melden, helaas.


Danique ging naar het P&G beautyevent


Zoals gewoonlijk zag het er weer top uit, check deze tafel met vrolijke kleden!


De nieuwe collecties van onder andere Braun en Aussie werden gepresenteerd


Renée schreef de winactie van dit leuke horloge van Swatch. Winnen? Houd de site in de gaten!

Woensdag
Another day at the office! Dit keer present? Renée, Annemerel en natuurlijk.. Danique! Vandaag op het programma? Heel veel schrijven en natuurlijk voor Danique.. mails beantwoorden! En dat hebben we dan ook gedaan. Met onze koptelefoon op hebben we keihard gewerkt.

Natuurlijk werd er tussendoor wel geluncht, Annemerel en Danique haalden een lekker soepje (Courgette met Kokos) en aten een lekker speltbroodje. Renée ging voor haar standaard broodje met gerookte kip. Helaas hebben we van niets een foto, het was zo lekker, dat het al op was voordat het woord 'foto' in hun op was gekomen. Oeps.

Na de lunch zijn we weer keihard verder gegaan met het maken van artikelen. Renée testte een nieuwe krulborstel van Remington, Annemerel schreef artikelen over de leukste boeken om cadeau te doen en over een nieuwe serie van MTV, binnenkort natuurlijk allemaal online.

's Avonds hadden Annemerel en Danique een dinnerdate met ex-collega Esmée, binnenkort lezen jullie wat voor plannetjes ze allemaal bedacht hebben tijdens deze gezellige dinnerdate. 


Renée testte deze nieuwe krulborstel van Remington


Annemerel maakte deze week voor het eerst zoete aardappelbrood, het resultaat? Verrassend lekker! Nog lekkerder dan haar bananenbrood.


Geheime dinnerdate, to be continued!

Donderdag
We startten de dag met twee nieuwtjes. De eerste ging over okselhaar. Jawel, naast schaamhaar mag ook okselhaar weer gezien worden. Althans, volgens een fotograaf die een fotoserie maakte van vrouwen met okselhaar, maar jullie waren het niet zo met hem eens aan de reacties te zien...Het tweede nieuwtje ging over een confronterend filmpje van snelheidsduivels die op hun plek worden gezet door uitgenodigd te worden op hun eigen begrafenis. Een heftig filmpje dat je zeker moet zien! Gemist? Kijk 'm hier terug.

Oh, wat een drukke dag! De persdagen zijn weer begonnen, dus dat betekent dat Danique veel onderweg is. In de ochtend was ze naar PR-bureaus om nieuwe collecties te bekijken en om samenwerkingen te bespreken. Ze ging ze naar Oona PR, Simply PR en Mooi PR, samen met Fashionscene's Tess.

's Middags werden we verrast met burgers van The Butcher. Dit was ter ere van de opening van Citizen M in New York City. Annemerel was dolgelukkig, want zij had geen lunch bij zich! Danique en Emma lustten er ook wel één, ook al hadden zij al een lunch achter de kiezen. Niet verder vertellen: Emma had voor de burger al pasta én brood op... Over veel koolhydraten gesproken!


Lovely jassen tijdens de persdagen bij OONA PR


Wat vind je van deze clutch?


Tijdens de persdagen is er altijd genoeg eten. Jammergenoeg is er bijna nooit tijd om het te proeven


Hoe leuk staat dit erbij?! Wij zijn dol op de stolp en het fotolijstje


Mooi PR had ook weer veel leuks, zoals deze zomerse zonnebrillen


Alpro heeft ook ongezoete amandelmelk, op de redactie zijn we groot fan


Forever 21 komt naar Nederland, Danique kreeg alvast een voorproefje bij Oona PR


Yeeeees, we zijn blij met onze heerlijke burgers van The Butcher

Vrijdag
Geen interessante pakketjes, geen events en geen gezellige Girlscene-collega's... Sorry girls, vrijdag was niet zo'n spannende dag. Emma zat namelijk alleen op het kantoor, Danique was thuis aan het werk. Het was voornamelijk tikken met de Soul-playlist van Spotify op de achtergrond (don't judge). In de pauze ging Emma even naar de Coffee Company -de Girlscene-redactie is zowat de hoofdsponsor van het koffietentje- om een koffietje te halen voor wat extra energie.

's Middags werden we op de redactie verwend met toetjes van Danone. Ze komen met 'Oikos', dikke yoghurt met blauwe bes, passievrucht en aardbei smaak. Dat ging er wel in! Aan het einde van de dag schreef Emma een leuke winactie met sandalen, dus als je nog een leuk paar zoekt, houd Girlscene dan in de gaten. Ze sloot de dag af met het bijwerken van dit artikel en nakijken. Om half 6 was het WEEKEND!


Favorite: sojamelk latte van Coffee Company


Yummy, nieuwe yoghurtjes van Danone

Volg de redactie ook op Instagram! @daniquehoofwijk @annemerelcom @emmanajade en @reneemulckhuijse

Wat heb jij deze week gedaan? 
Until next week!
Liefs, 
Danique, Annemerel, Emma en Renée


Laat je inspireren in Pinbook