Fashion

12x vrolijke sneakers van Keds

Een nieuw seizoen staat gelijk aan een nieuwe garderobe. Het beste excuus voor een shopsessie ;-). De winterse laarzen bergen we op in de kast en we zetten de zomerse schoenen weer op de voorgrond. Geen donkere, saaie kleuren meer, dit seizoen mogen we knallen met vrolijke kleurtjes en gekke patronen. Keds is ook klaar voor de zomer en heeft een nieuwe collectie ontworpen. Wat je kunt verwachten? Zomerse sneakers die perfect zijn voor dagjes strand, picknicks in het park en shopsessies in de stad. Girlscene zet de nieuwe collectie van Keds voor je op een rij.

Keds staat voor 'bright', 'bold', 'fresh' en 'fun', daar sluit de nieuwe collectie haarfijn op aan. De collectie is geïnspireerd door internationale trends, overzeese uitstapjes en zonovergoten luchten. Keds heeft dit seizoen verschillende printjes; van lieflijke en romantische bloemenprintjes tot nautische polka dots en must have Ikat print in navy uitvoering. De sneakers zijn dus super zomers en perfect voor alle dingen die je met het mooie weer doet: een dagje strand, een gezellige picknick, een avondje uit of een date met je crush. Dit voorjaar is het klassieke Champion-model geüpdate in de nieuwste kleuren, uitvoeringen en printjes zoals koraal, ikat print en polka dots. Daarnaast is er ook een compleet nieuw silhouet; de Triple Fun (dikke zool!) en is er voor de tweede keer een samenwerking met één van onze favoriete zangeressen én stijlicoon Taylor Swift.

Het leuke van Keds is dat je ze op verschillende manieren kunt dragen. Ga voor een sportieve look door het te combineren met boyfriend jeans of maak het juist heel girly met een schattig jurkje. Taylor Swift draagt haar favo schoenen het liefst onder shorts met daarop een leuke trui en een T-shirt met opdruk. Zelfs voor een classy look zijn Keds geschikt, bijvoorbeeld onder een lange (koker)rok. Onze favoriete Keds look? Wij dragen ze meestal met een broek met opgerolde pijpen, wat je nu erg veel op straat ziet. Eigenlijk kun je wel stellen dat je de sneakers overal onder kan dragen.

Champion
You can never go wrong met het klassieke Champion model. De original bestaat al sinds 1916! Deze klassieker in navy, wit of rood hoort nog steeds in iedere vrouwelijke garderobe thuis met dit seizoen voorop de kraakwitte Champion. Perfect voor onder een jeans met wit shirt, voor een casual look. Voor wie liever gekleurde voeten heeft; de Champion is er in een divers palet van kleuren en printjes waaronder een koraal en aqua uitvoering.


€59,95 / €59,95
€59,95 / €64,95


€59,95 / €64,95 / €64,95

Triple
Het allernieuwste model van Keds is de Triple Fun. Deze sneaker heeft een -zoals de naam al zegt- een driedubbele zool. Perfect voor meiden die er stiekem een paar centimeter bij willen smokkelen. De dikke zool heeft ook nog een ander groot voordeel… De sneakers lopen heerlijk! Emma is in ieder geval fan en ze heeft deze schoenen in het zwart, wit én met een patroontje.


€74,95 / €74,95

Taylor Swift
Taylor Swift is groot fan van Keds en wordt regelmatig gespot met deze sneakers aan haar voeten. Een samenwerking was dan ook snel geregeld. Samen met Keds heeft de zangeres een collectie ontworpen. De nieuwe reeks van kleurrijke prints en zomerse kleuren zorgt voor de meest levendige en uitgesproken collectie ooit, waar de happiness en zorgeloosheid vanaf spat. Denk aan extra grote polkadots op een gewassen denim stof of romantische bloemenprints. Finishing touch van de Taylor schoenen is een speciaal bedeltje in twee stijlen: een zilveren hartje met haar lievelingsgetal 13, of een plectrum in koper met ouderwetse look, waarin Taylors logo is gegraveerd.


€69,95 / €69,95
Meer schoenen uit Taylor's collectie? Bekijk ze in dit artikel.

De collectie varieert in prijs tussen €59,95 en € 74,95 en is onder andere verkrijgbaar via Omoda.

Welke sneakers vind jij het leukst?

Must reads 👀