Fashion

Outfit of the day: Triple Fun

In onze rubriek 'Wat shopt en draagt de redactie?' laten we je zo nu en dan zien wat de redactieleden dragen. We vonden het nu wel een keer leuk om een outfit of the day artikel te plaatsen. Girlscene's Emma is verliefd op haar nieuwe Keds schoenen met een patroontje en dat wil ze met jullie delen. Perfect voor de zomer, ze lopen super comfortabel en je bent er nog een paar centimeter langer door ook! Meer weten? Lees snel verder. 


Spijkerjack: VILA via Nelly.com | Top: VILA via Nelly.com | Broek: Pieces | Ringen: Fashionology | Schoenen: Keds

Sinds Emma op persreis is geweest met Keds, is ze verkocht. Eigenlijk daarvoor al, toen stal ze een paar van haar moeder. Nu heeft ze haar eigen Keds, een zwart paar, een wit paar en dit is haar nieuwste aanwinst: de Triple fun sneaker. 

Even wat meer informatie over Keds… Het merk is al tientallen jaren erg succesvol in verschillende landen. In 1916 werd Keds voor het eerst geïntroduceerd in Amerika. Fun fact: Keds' reclamebureau heeft het woord 'sneakers' bedacht omdat de rubberzool ervoor zorgde dat de schoenen bijna geen geluid maakten zodat je erop rond kon 'sneaken'. Het klassieke model van Keds -dat elk seizoen een update krijgt in nieuwe kleuren en printjes- is nog altijd geliefd, maar het merk heeft nog veel meer modellen van sportieve sneakers tot klassieke ballerina's en hippe wedges. Triple fun is een nieuwe het nieuwe model met een dikke, platform zool. 

Oké, maar waarom is Emma er nou zo gek op dat ze het met jou wil delen? Ten eerste omdat ze erg comfortabel zitten. Als je iemand bent die snel blaren krijgt, dan zit je met deze schoenen goed, want ze hoeven amper ingelopen te worden. Vanaf het begin lopen ze heerlijk. Ten tweede de dikke zool. Emma droeg een jaar geleden nog uitsluitend hakken, nu is ze even helemaal van de sneakers. Toch is die hakkenliefde nog blijven hangen, dus de extra centimeters die je krijgt door de dikke zool is een groot pluspunt. Ten derde is het fijn dat je deze schoenen voor verschillende looks kunt combineren. Het jammere van veel sneakers is dat ze heel sportief of juist heel girly zijn, waardoor je ze niet onder elke outfit kunt dragen. 

Emma draagt de sneakers casual met een zwarte broek en spijkerjack, maar je kunt ze eindeloos combineren. Zelfs onder een rokje! Denk maar aan een skater skirt of een lange rok. De Keds zijn ook leuk onder een opgerolde broek, wat nu helemaal hip is. Maar je kunt ze ook aantrekken bij boyfriend jeans of faux leather pants. 

Ook leuk om te weten: Keds is niet alleen een schoenenmerk, ze staan ook voor 'confident' en 'brave'. Het merk vindt het belangrijk dat iedereen een eigen stijl ontwikkelt en dat je dingen draagt waar jij je goed bij voelt. Wees dapper en draag wat je zelf wil, ook al valt dat niet bij iedereen in de smaak. Keds wil iedereen hierbij helpen door de vele variaties en stylingopties die de collectie biedt. 

Girlscene vindt deze gedachte erg bijzonder en daardoor zijn de redactieleden gaan denken aan hun persoonlijke dappere fashion moment… Voor Emma is dat een short dragen. Dit klinkt misschien niet erg bijzonder, maar Emma heeft jarenlang geen shorts durven dragen door haar witte benen. Elke keer als ze in rokje of korte broek rondliep, werd het woord 'melkflessen' al binnen 10 minuten genoemd. Vorige zomer was super warm en op gegeven moment was ze het zat om in een hete broek rond te lopen. Moest ze een lange broek aan omdat ze witte benen had? Nee! Toen ze de short aanhad vielen de reacties reuze mee en bovendien werden de 'melkflessen' al snel minder wit door de zon ;-).

De Triple zijn in meerdere modellen verkrijgbaar. Het zwarte en witte model kosten €69,95. De Triple modellen met een printje (zoals die van Emma) kosten €74,95. Wil je de Keds Triple of andere modellen uit de nieuwe collectie bestellen? Dat kan hier

Wat vind jij van Emma's nieuwe schoenen en haar outfit?

Pin je favoriete schoenen in Pinbook