Celebs

Hot/Not: Lauren Conrad’s lila lokken

Dat Lauren Conrad niet vies van een haar-experimentje is, heeft ze de afgelopen jaren wel bewezen. Ze kleurde haar blonde lokken bruin, dipte haar staart in knalroze verf, ging voor een bob en verfde gekleurde strengen in haar haren. Ook deze week begon het weer te kriebelen bij Lauren en ging ze met een kleurtje aan de slag… de kleur du jour? LILA!

Lauren's haarstyliste Kristen Ess publiceerde een foto van een potje met lilaverf op Instagram, niet veel later bleek dat de verf in Lauren's haar gegaan was, want even later plaatste Lauren een foto met een nieuw kleurtje in haar haar…

Hold your horses, het is 'maar' een spoeling die er na zes tot acht weken uit is. Nu weten we in ieder geval wel dat Lauren de eerste zes tot acht weken niet in het huwelijksbootje zal stappen met haar verloofde William Tell.. we hebben zo'n vermoeden dat Lauren wel zo traditioneel is dat ze niet met lila-haren het huwelijksbootje in wil stappen.

Maar…. de foto werd natuurlijk wel geplaatst op 1 april… zouden we allemaal in de maling genomen worden door Miss Lauren Conrad en haar haarstyliste Kristen Ess, of denken jullie dat ze echt een spoeling door haar haar gedaan heeft?

En… wat vinden jullie van het lila-kleurtje bij Lauren? Hot or not? Denken jullie dat het écht is, of denken jullie dat Lauren een hele goede 1 april grap geplaatst heeft?

Bron: Instagram / Laurenconrad.com

Must reads 👀