Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi's liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij van Rosie Huntington-Whiteley en Gwen Stefani tot Miranda Kerr en Alessandra Ambrosio. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?


Jessica Simpson

Jessica Simpson heeft veel gesport en gezond gegeten na haar zwangerschap en mede daardoor ziet ze er stunning uit! De Dukes of Hazzard shorts trekt ze zonder gêne weer uit de kast. Verder bestaat de (denim) outfit uit een shirt van Current/Elliott, Jimmy Choo wedges, Stella McCartney zonnebril, tas van Bottega Veneta en ketting van het merk SamiLynn Jewelry.


Paris Hilton

Zo te zien is Paris Hilton blij dat ze weer terug is in Los Angeles. Uiteraard stapt ze hooggehakt uit het vliegtuig, dus de Louboutins aan haar voeten mogen niet ontbreken. De lang gebloemde jurk laat Paris nog langer lijken en de leren tas geeft de outfit net wat meer edge. Hoed op, zonnebril op de neus en Paris is klaar om samen met haar hondje de paparazzi te trotseren.


Hilary Duff

Hilary Duff is de laatste tijd gek op haar J Brand jeans die ripped zijn bij de knie. De grijze broek combineert ze met een bruine trui en om de outfit minder casual te maken draagt Hilary er witte pumps bij. Met een tas aan haar schouder en Cartier armband om haar pols is Hilary klaar om haar nagels te laten doen.


Miranda Kerr

Miranda Kerr kent als topmodel de nieuwe modetrends als geen ander. Haar klassieke gele jurk past mooi bij haar bruine haar. Over de jurk draagt Miranda een navy/zwarte Escada jas en aan haar arm hangt een Hèrmes Birkin tas. Miranda maakt haar outfit af met sieraden van Anita Ko (ring) en Jacquie Aiche (ketting en armband).


Kylie Jenner

Vliegen doet Kylie Jenner in (haar eigen) stijl. Ze combineert comfi yoga pants met een oversized grijs T-shirt en ruitjes blouse. Kylie zou Kylie niet zijn als ze haar outfit niet afmaakt met een paar designer items, zoals haar Louis Vuitton koffer, Balenciaga tas en Chanel chelsea boots.


Nicky Hilton

Een modieuze outfit voor de modieuze Nicky Hilton. Blote benen gaan gepaard met hoge Bianca patent pumps van Christian Louboutin en een little black dress die het altijd goed doet tijdens een avond uit of een date. De chique jurk en schoenen combineert Nicky met een stoere bomberjas en een Chanel tas.


Alessandra Ambrosio

Woman in black Alessandra Ambrosio verruilt haar kleurrijke outfit voor een zwarte ensemble. Leer is waar deze look omdraait, vandaar dat Alessandra op het vliegveld een stoere jas van Anine Bing en bijpassende Mansur Gavriel tas draagt. De bijpassende broek met coating, grijze top en Saint Laurent schoenen passen bij de look van Alessandra.


Jessica Alba

Jessica Alba is weer gespot in een blauwe outfit. Ze speelt met haar kindje in de speeltuin en daar hoort een comfortabele outfit bij. De hoge hakken mogen thuisblijven, want Jessica gaat voor open schoenen van Jenni Kayne. De losse broek ziet er relaxed uit en de blauwe sweater die net over haar kont valt matcht met de kleuren van haar outfit. 


Kourtney Kardashian

De best geklede Kardashian zus Kourtney draagt streep op streep. Door de verticale lijnen lijkt ze optisch langer. Kourtney combineert twee oversized kledingstukken met elkaar, waarvan ze de blouse opknoopt zodat je haar high waisted broek goed ziet. Chanel espadrilles en Garrett Leight zonnebril maken de outfit af.


Rachel Zoe

Dit zijn kledingstukken waar je Rachel Zoe in uit kunt tekenen. Uiteraard draagt ze een flared broek die haar meer lengte geeft (en haar benen optisch nog slanker maken) en een hoge hak zodat de broek niet op de grond valt. Een simpele zwarte top op de broek vindt Rachel nooit verkeerd, net zoals haar Givenchy tas en zonnebril met rond montuur. Haar rode jas geeft het geheel wat meer kleur.

Wie ziet er het beste en het slechtse uit?

Beeld: Reporters

Pin je favoriete celeb in Pinbook

Must reads 👀