Celebs

10x knappe mannelijke modellen op Instagram

Heldere ogen, een strakke kaaklijn en de perfecte lach… Wij zwijmelen graag weg bij een paar prachtige plaatjes met knappe jongens. Met deze mannelijke modellen zouden we wel een beschuitje willen eten (terwijl we ondertussen hopen dat we ze ooit tegen het lijf lopen). Girlscene zet de 10 knapste mannelijke modellen voor je op een rij. En het mooie van alles? Je kunt ze op de voet volgen via Instagram

@jamiejwise
Jamie Wise komt uit Engeland, maar hij woont nu in Los Angeles om zijn acteer- en muziekcarrière van de grond te krijgen.

@b_giabiconi
Baptiste Giabiconi is een Frans model en zanger. Hij werd ontdekt in de sportschool en werd kort daarop al geboekt door Karl Lagerfeld. Blijkbaar beviel de samenwerking wel, want hij is nu het gezicht van Karel Lagerfeld's parfum.

@mantasarmalis
Mantas Armalis' roots liggen in Litouwen, maar toen hij vier maanden was verhuisde hij naar Zweden. Naast model, is hij ook een ijshockeyer. Mantas wordt vaak geboekt door Versace.

@nwebb42
Veel hebben we niet kunnen vinden over Nathan Webb (behalve dat hij een vriendin heeft, maar dat proberen we zo snel mogelijk te vergeten), maar om te smullen is hij zeker.

@marlonteixeira
Marlon Teixeira komt uit Brazilië, maar heeft ook Portugees en Japans bloed. Hij is een veelgevraagd model en werkte voor merken als Emporio Armani, Dolce & Gabbana, Roberto Cavalli en Dior Homme. Ook verscheen hij in high fashion editorials in GQ, Elle en Vanity Fair.

@sir_drewhudson
Drew Hudson is woonachtig in Los Angeles. Met zijn bruine ogen laat hij menig vrouwenhart sneller kloppen, wij zijn ook al voor hem gesmolten.

@LucasGoossens
Lucas Goossens klilnkt als een Nederlandse naam, maar dat is hij niet! Hij komt uit een klein dorpje in Amerika. Naast modellenwerk, is hij ook veel bezig met het ontwerpen van sieraden.

@broderickhunter
Broderick Hunter komt uit Californië. Hij is ontdekt via Facebook! Sindsdien gaat het heel goed met zijn modellencarrière. Broderick is ook nog actief voor goede doelen, zo praat hij met jonge mensen die niet zo lekker in hun vel zitten.

@milesmcmillan
Miles McMillan is super knap, maar helaas valt hij niet op vrouwen… Ach, we kijken alsnog graag naar zijn prachtige kiekjes.

@landocommando0
Landon Falgoust woont in Miami en is graag buiten. Landon's sterke punt is zijn geweldige lichaam en zijn lichte ogen, zoals je wel kan zien op onderstaande foto's.

Welk mannelijk model ga jij sowieso volgen?

Pin je crush in Pinbook

Must reads 👀