Beauty

Nieuwe Sally Hansen nagellak & topcoats

De Girlscene redactie houdt ervan om nagellak uit te testen. Daarom zijn we erg blij dat Sally Hansen nieuwe en trendy Salon Manicure nagellak kleuren introduceert die perfect zijn voor de zomer en het najaar! Van framboos roze en pastel peach tot khaki groen en petrol blauw: in deze collectie vind je alles. Girlscene testte de nieuwe lakjes en probeerde op de kleuren ook de shiny & matte topcoats uit die binnenkort in de winkels liggen. Kijk verder voor de swatches!


Van links naar rechts: Spruce Up – Blue Streak – Aria Red-y? – Tahitian Sunset – Shore Enough – Bleach Babe

Zoals je ziet brengt Sally Hansen niet een typische lente of zomercollectie uit. Deze lijn biedt van alles: van lichte zomertinten tot donkere najaarskleuren. Sally Hansen belooft dat de nagellak goed dekt en een gelachtige glans geeft. Laten we het testen!


Bleach Babe
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 7/10 

Bleach Babe krijgt een 7, ondanks dat deze nagellak drie goede lagen nodig heeft. Wit is meestal een beetje tricky, omdat het niet altijd mooi aanbrengt en goed dekt. Bleach Babe is niet zoals Typex – gelukkig! – door de (parelmoer) finish. 


Shore Enough
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 6/10

Als deze toffee/nude nagellak past bij jouw huidskleur is Shore Enough een aanrader. Meiden met een lichte huid kunnen Shore Enough beter overslaan. Heb je een medium tot donkere huid? Dan past deze kleur beter bij jou. De finish is iets transparant, waardoor twee lagen eigenlijk net te weinig is.


Tahitian Sunset
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥  ♥ ♥ 7/10 

Tahiatian Sunset is de ideale kleur voor de lente en de zomer. Het is meer pastel en perzik dan Koningsdag, waardoor dit een prima tint is voor de lente en zomer. Helaas brengt de lak streperig aan. Tahitian Sunset dekt in twee lagen.


Aria Red-y?
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥   ♥ 9/10

Girlscene's favoriet is Aria Red-y? omdat het een mooie framboos tint is met een transparante (gelly) finish die je de laatste tijd veel ziet. Aria Red-y? dekt prima in twee lagen en geeft inderdaad de glossy finish die Sally Hansen belooft. Het is geen bijzondere kleur, maar wel een goede nagellak!


Blue Streak
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥  ♥ ♥ 7/10 

Blue Streak is een petrolblauwe kleur die past bij het najaar. Ook deze kleur heeft die transparant finish, maar dat betekent niet dat de dekking niet goed is. In twee lagen zit de kleur er goed op. Dit is niet een nagellak die we op de redactie van Girlscene vaak zouden dragen. 


Spruce Up
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥  ♥ ♥ 7/10 

Spruce Up is net zoals Sore Enough een kleur voor de donkere huid. Zeker in het najaar zou Spruce Up het goed doen. Op een lichte huid complementeert deze tint niet mooi. Het lijkt iets te veel op de uitwerpselen van een baby en dat is niet de look waar we graag voor gaan. 😉

De Salon Manicure nagellak stelt niet teleur als het aankomt op aanbrengen en finish. Sommige kleuren hebben een transparante of gelly finish waardoor het lijkt alsof je nagellak uit een salon gebruikt. Over het algemeen is de finish goed – zoals een gel – waardoor je geen topcoat nodig hebt. Het kwastje is breed wat aanbrengen makkelijk maakt en bovendien droogt de lak snel. Sally Hansen beweert dat je geen basecoat nodig hebt bij deze lakjes, maar dat raden we wel aan. 

De Salon Manicure nagellak kost €10,99 per stuk.


Dan de nieuwe topcoats van Sally Hansen. Het nagelmerk gaat voor shiny en matte, dus voor ieder wat wils! Door de Big Shiny topcoat aan te brengen vervaagt de glans van de nagellak niet, waardoor je nagels er altijd uitzien alsof ze net gelakt zijn. De matte topcoat maakt je nagellak binnen een paar seconden droog en mat. Matte topcoats waren een paar jaar geleden helemaal hip, maar je kunt ze dus nog steeds kopen in de winkel.


Big Shiny topcoat & Spruce Up


Big Matte topcoat & Blue Streak

De topcoats kosten €9,99 per stuk. 

Welke kleuren zou jij kopen? Heb je weleens Salon Manicure nagellak uitgeprobeerd?

Laat je inspireren in Pinbook

Must reads 👀