News

Hotness alert: Brooklyn Beckham

Gaat er bij de naam Brooklyn Beckham een belletje rinkelen? Zijn vader ken je vast wel, dat is namelijk de knappe David Beckham. Gelukkig heeft David zijn goede looks doorgegeven, Brooklyn is inmiddels 15 jaar en hij is nu al de crush van elk meisje. Onlangs heeft Brooklyn zijn eerste fotoshoot gedaan voor Man About Town Magazine. De foto's liegen er niet om, Brooklyn is H-O-T! Lees snel verder voor alle foto's. Ennehhhh… enjoy!

David Beckham wordt al jaren gezien als één van de knapste mannen ter wereld. David moet nu plaats maken voor zijn oudste zoon Brooklyn, die met zijn 15 jaar al een enorme hottie is.

Brooklyn heeft onlangs zijn eerste fotoshoot gedaan voor Man About Town Magazine. De fotoshoot vond plaats in het weekend en de hele familie was erbij om Brooklyn te steunen. Naar verluidt zijn Brooklyn's ouders super trots op hun zoon en ze steunen hem in alles wat hij doet.

Brooklyn heeft kleding aan van onder andere Ralph Lauren, Saint Laurent en Supreme. De fotograaf van de foto's is Alasdair McLellan, hij heeft ook de foto's van David en Victoria voor de Britse Vogue gemaakt. Brooklyn is niet de enige in de familie met een modellencarrière in spé, zijn broertje Romeo (11) ging hem al voor met een campagne van Burberry.

Ben jij klaar voor de foto's? Bekijk ze hieronder:

Wat vind jij van Brooklyn Beckham? Heb jij ook een crush op hem?

Bron: dailymail

Must reads 👀