Lifestyle

Show je kamer: Leacindie

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! We kunnen onze nieuwsgierigheid niet bedwingen en willen graag weten wat hun stijl is en waar ze hun meubels shoppen. Deze keer: de studentenkamer van Girlscene lezeres Leacindie!


Mijn naam is Leacindie, ik ben 19 jaar en ik zit in het eerste jaar van mijn nieuwe studie in Rotterdam. Aangezien ik in Zeeland woon, leek het mij een verstandig idee om in Rotterdam op kamers te gaan. Dat is ook gelukt! Ik woon nu vanaf november in m'n knusse kamertje en ben er erg blij mee. Zoals jullie zien houd ik erg van de kleur wit en beige. Dit is omdat deze kleuren mij rust geven en je kamer niet klein doen lijken. Je kunt de kleuren ook met alles combineren: ideaal! Mijn kamer bestaat voornamelijk uit IKEA, gecombineerd met Zara Home, Riverdale, H&M en allerlei andere leuke winkeltjes.

 P.s "FF" staat voor Family First :-)

 Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Wat vind jij van de kamer van Leacindie?

Laat je inspireren in Pinbook

LOVE dit artikel
30 meiden hebben deze blog geloved