Fashion

Sneak peek & opening: Primark Nijmegen

Primark fans opgelet! Vanaf vandaag kunnen alle fashion addicts hun hart ophalen in Primark Nijmegen. Zie je de vele schappen met kleding, accessoires en schoenen al voor je?! Nijmegen stikt vandaag van de gillende en grijpgrage dames, maar door de scherpe prijzen en fashionable items is dat helemaal niet gek. Girlscene's Renée was aanwezig om de eerste beelden te schieten… In een lege en perfecte winkel van welgeteld 4.300 vierkante meter! Wil jij een sneak peek van Primark Nijmegen? Lees snel verder.

Er komen steeds meer Primark filialen in Nederland. Vandaag was Nijmegen aan de beurt, een grote dag voor alle fashionista's! De hekken waren al klaar gezet, want je begrijpt dat iedereen een glimp wil opvangen van de nieuwe winkel. Er stond dan ook een lange rij klaar om als eerste te mogen shoppen.

Girlscene's Renée had het geluk om niet in de rij te hoeven staan, zij mocht al iets eerder naar binnen om foto's te maken en om een klein ontbijtje te verorberen (ze moest tenslotte erg vroeg uit haar bed om naar Nijmegen te komen, dus wat eten was niet overbodig). Het leek wel een droomwereld: een LEGE Primark! Dat komt bijna nooit voor… Het is altijd druk in Primark winkels. Nu dus niet, alle kleding was perfect opgestapeld, de schoenen stonden netjes op een rij en de accessoires lagen er keurig bij. Dat zal niet lang meer duren als het aan de mensen in de lange rij ligt!

Net zoals in alle andere filialen is er ook in Primark Nijmegen genoeg ruimte om te shoppen, welgeteld 4.300 vierkante meter. Het is misschien niet de grootste Primark van Nederland, maar daar merk je niks van. De damesafdeling is enorm, maar je kunt ook een keer met je vriendje gaan aangezien er ook een grote mannenafdeling is. Natuurlijk kun je er ook terecht voor schoenen, tassen, accessoires en woonaccessoires. Het is één groot shopfestijn in Primark Nijmegen! Burgermeester Bruis van Nijmegen is maar al te trots om deze winkel te verwelkomen in zijn stad: "Primark is een verrijking voor Nijmegen en de Nijmeegse binnenstad". Primark telt nu na de komst van de vestiging in Nijmegen totaal 271 winkels wereldwijd, YAY!

De eerste beelden van de gloednieuwe Primark in Nijmegen:


PRIMARK HOME

Primark Nijmegen is vanaf vandaag (om 11:00 uur, NU om precies te zijn) geopend op Plein 1944, 6511 JH, Nijmegen.

Ga jij naar Primark Nijmegen? En uhhh heb jij eigenlijk al meegedaan met onze Primark winactie? Er valt 750 euro aan shoptegoed te winnen!