Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi's liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij van Rosie Huntington-Whiteley en Gwen Stefani tot Miranda Kerr en Alessandra Ambrosio. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?


Kylie Jenner

Kylie Jenner spendeert tijd met haar vader Bruce. Zoals we van Kylie gewend zijn kiest ze weer voor een edgy en donkere outfit. Zwarte kleding wordt deze keer ingeruild voor grijze items. Op haar grijs/groene rok met hoge split draagt ze een crop top. Daarnaast heeft Kylie weer haar favoriete Chanel chelsea boots uit de kast gehaald. 


Hilary Duff

Hilary Duff is out and about in Beverly Hills op haar rode IRO laarzen. Ze gaat casual gekleed in een ripped jeans van Frame en een simpel grijs T-shirt. Hilary maakt de look af met een opvallende ketting, hoed en Ray Ban zonnebril. De armband is van Cartier.


Kendall Jenner

Kendall Jenner gaat gezellig lunchen met Selena Gomez en om de warmte in Los Angeles te verdragen kiest ze voor een luchtige jurk. Kendall gaat verder voor een basic look zonder make-up en haar haren in een knotje. Zonnebril op, Chloé boots aan en de outfit is af.


Selena Gomez

Dit is de outfit die Selena Gomez draagt tijdens de lunch met Kendall Jenner. Ze draagt een print op print ensemble van Maggie wat Selena combineert met witte schoenen en tas. De (betaalbare) schoenen scoor je bij Aldo en de tas bij Versace. Op de neus van Selena staat een Ray Ban Clubmaster zonnebril. 


Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian rockt haar eigen Kardashian Kollection leren jas op het vliegveld van New York. Onder het leren jasje draagt ze een shirt van Lauren Moshi op een witte broek van RES. Kourtney maakt de designer look af met een nude tas van Givenchy en Céline zonnebril.


Alessandra Ambrosio

In zonnig Los Angeles geniet Alessandra Ambrosio van het mooie weer en dat is reden genoeg om de witte shorts uit de kast te halen. Alessandra draagt graag haar favoriete schoenen van het moment: de espadrille van Soludos. Verder heeft Alessandra een Je t'aime trui aan.


Lindsay Lohan

Redhead Lindsay Lohan wandelt door New York in deze outfit. In haar hoge Givenchy boots stopt ze een zwarte broek waarop ze een witte blouse draagt met studs op haar kraag. Lindsay maakt haar outfit af met een zonnebril en warme jas.


Rita Ora

Rita Ora en deze huispak 2.0 zijn een gouden combinatie. Opvallende prints passen goed bij haar. Zelfs Rita's schoenen passen bij de print van haar Adidas pak. In haar gebloemde outfit is Rita onderweg naar een tanning salon om haar kleurtje bij te werken.


Kim Kardashian

Kim Kardashian heeft haar blonde lokken weer ingeruild voor bruin haar. Het grijze T-shirt en de Bleulab broek combineert Kim met haar favoriete Saint Laurent pumps. Verder kiest ze voor een Balmain jasje om haar outfit af te maken.


Lily Aldridge

Victoria's Secret supermodel Lily Aldridge en haar schattige dochter Dixie verlaten Los Angeles. De comfortabele outfit van Lily bestaat uit een opvallende broek van Isabel Marant en een oversized sweater. De schoenen zijn ook van Isabel Marant en het model heet The Dicker.

Wie ziet er het beste uit?

Beeld: Reporters

Pin je favoriete celeb in Pinbook

Must reads 👀