Fashion

Shopping: tropische printjes

Naast dat we heel veel witte en minimalistische trends spotten voor de aankomende zomer, zien we ook dat printjes helemaal hot zijn. Van grafisch tot dierlijk en van stippen tot strepen. Deze week lichten we de tropische printjes uit. Ze geven je een instant summer feeling en zijn lekker vrolijk. Kijk mee naar inspiratie én shopping van items met tropische prints van Fashionscene.

Afgelopen zomer zagen we deze trend al opkomen: een aantal items met palmbomenprint waren toen al zeer in trek onder fashionista’s en bloggers. Maar als we nu in de winkel kijken kunnen we er echt niet om heen: de palmboom is het helemaal! Ook grote bloemen, geïnspireerd op Hawaii zien we veel terug op rokjes en tops.

Als we afkijken bij bloggers zien we vooral veel printjes van de bladeren van palmbomen. Onze favoriete blogger die tropische printjes draagt is Aimee Song van Song of Style. Zo droeg zij vorig jaar naar Coachella (een groot Amerikaans festival waar veel celebrities komen) meerdere outfits met een tropisch printje. Ook spotten we daar andere bloggers en festivalgangers die voor dit printje kozen.


bron


bron


bron


bron

Hoe je dit tropische printje het beste kunt combineren? Een shortje met deze print kun je leuk combineren met een simpele witte blouse of top. Nog leuker, maar wel iets gewaagder is om een top en een shortje in dezelfde print te kopen en deze bij elkaar te dragen. Vind je dat allemaal iets te veel van het goede? Kies dan voor bijvoorbeeld een bikini in een tropisch printje of een mooie clutch.


bron


bron


bron


bron

Ook de grote ketens hebben deze trend opgepakt en verwerkt in hun collecties. Zara kwam met een tropisch lookbook waar ze minimalistische items mixen met tropische prints en budgetketen Primark pakt uit met veel kleur. Onze favoriete look die wij absoluut gaan shoppen? De oranje top van Primark met palmbomen-print en het bijpassende shortje. Daarmee pak je twee trends in één look want ook de oranje/perzik-kleur voor deze zomer is helemaal on-trend.


Zara


Zara


Primark


Primark

Wij hebben een aantal items met tropische print voor je op een rijtje gezet. Onze favorieten? Het roze rokje van Zara met bloemenprint die maar €16,95 kost!


Rok


Links & Rechts


Links & Rechts


Links & Rechts


Links & Rechts


Links & Rechts

Wat vind jij van de tropische print? Welke items zijn jouw favoriet?

Door Emma

Pin je favoriete trend in Pinbook

Must reads 👀