Behind the Girlscene-redactie: #13

Fashion door Emma

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Je weet waarschijnlijk ook wel wie de redactie vormen. Maar hoe gaat het er achter de schermen aan toe? Wat doen deze ladies heel de week op - en buiten - de redactie? Wij geven je elke week een sneak peek behind the Girlscenes, een dagboek vol met video's en foto's van de activiteiten van afgelopen week!

Maandag
Danique gebruikte haar weekend goed, ze heeft haar woonkamer helemaal veranderd! Bij een nieuw seizoen hoort natuurlijk een nieuw interieur, dus Danique's woonkamer is nu helemaal spring proof. Ze werd wel een beetje moe van zo'n hele operatie, dus ze ging er wel even tussenuit om een lekker kopje koffie te halen.

Nederland had hoog bezoek op maandag! Er kwamen wereldleiders van bijna zestig landen naar ons kikkerlandje voor een vergadering over het omgaan met gevaarlijke stoffen. President Obama kwam ook naar ons land, en dat hadden we gemerkt op de redactie! Danique en Renée werkten thuis omdat het bijna onmogelijk was om naar Amsterdam te komen met de aangepaste dienstregelingen. Emma was wel op het kantoor (handig om in Amsterdam te wonen!), maar hoorde de hele ochtend helikopters omdat Obama een bezoekje bracht aan het Rijksmuseum dat vlakbij het kantoor is. Bijzonder was het wel, waarschijnlijk zullen we niet vaker zo dichtbij de Amerikaanse president komen!

Verder ging het niet heel goed met Emma, ze was namelijk ziek! Gelukkig had ze de nodige voorbereidingen getroffen (lees: haar bureau was bezaaid met zakdoekjes en vitaminepillen). Bij Renée ging het een stuk beter, ze begon de week - natuurlijk - met een to-do lijst voor de dag. Ze startte met de Lovely Deals! Oh nee, eerst even nieuwe reacties checken op de homepage… Ze voelde gewoon aan dat Mila zwanger was, vandaar dat haar hoofd de thumb is ;-).


Danique's woonkamer is nu spring proof


Een kopje koffie tussendoor


Emma was ziek, maar had gelukkig voorbereidingen getroffen


Renée's to do list


We houden de homepage altijd nauw in de gaten

Dinsdag
Danique en Renée dinsdag vandaag op het kantoor. En Renée kwam met een heel andere look op het kantoor, ze heeft namelijk de schaar in haar lokken gezet! Er is ongeveer 20 centimeter af, Renée moet zelf nog even wennen maar het staat haar prachtig! Emma was een dagje thuis vanwege haar voorhoofdsholteontsteking, vanuit bed werken is dan wel wat prettiger. 

Op de to do list van Renee? Streetstyle! Ze spotte twee coole meiden die graag op de foto wilden. Op de outfits moet je nog even wachten maar onderweg schoot Renee ook een plaatje van het mooie uitzicht over de gracht. We <3 Amsterdam. 

Danique bracht een bezoekje aan de Waxing Company voor een wax-ontgroening. Spannennnnnnnd! Viel de pijn mee of is ze gillend weggelopen? We kunnen alvast verklappen dat het laatste niet het geval was, maar binnenkort lees je meer en er komt een winactie aan voor meiden die het ook aandurven... 


Short hair, don't care!


Tussendoortje: Danique's bananenbrood by Annemerel's recept. AANRADER!!


Tussendoortje: Renée's (oké, Albert Heijn's) fruitsalade


Danique bezocht de Waxing Company


Best wel spannend als je dit zo ziet...


Maar dat viel wel mee ;-)


We love de Amsterdamse grachten!!!

Woensdag
Annemerel was weer terug van haar wintersportpersreis en dat was te merken, ze was nogal aanwezig, als in: hyperactief! Gelukkig had ze ook een nieuwe koptelefoon waardoor ze niemand om haar heen nog kon horen, waardoor ze af en toe ook eventjes stil was. Het ging echter weer mis toen ze 's middags een koffie van Danique kreeg, dat had ze beter niet kunnen doen ;-).

Renée testte ondertussen een nieuwe stijltang van Carmen, deze week zette ze de schaar in haar haren en haar lange haar is nu een lange bob geworden. Dat stijlen ging ineens een stuk sneller! Terwijl Renée de tang test maakt Danique een filmpje en Annemerel maakt ondertussen foto's, #teamwork!

Renée sloot haar dag af bij de Schoenenreus, waar ze voor een artikel aanwezig was om op zoek te gaan naar schoenen voor een mooi prijsje!


Annemerel en Danique haalden samen met Fashionscene collega Daphne koffie bij Coffee Company!


Renée test een nieuwe stijltang van Carmen, Danique filmt alles met haar telefoon!


Whoops... Niet de verkeerde winkel binnenlopen! ;-)

Donderdag
We startten de dag met een mooi nummer van Leighton Meester. Huh, zij speelde toch Blair Waldorf?! Ja, dat klopt maar ze kan ook goed zingen! Dat laat ze horen in een nieuwe video en het is heel anders dan haar electropop single 'Good Girls Go Bad'. Bekijk de video hier

Gisteren trakteerde Danique op koffie, vandaag deelde ze ijsjes uit. Ze is in een vrijgevige bui, zullen we maar zeggen ;-). Annemerel kun je niet veel blijer krijgen, die is helemaal gek op ijs. Nadat het overheerlijke ijsje op was (alsof het zomer is!), ontvingen we een pakket van Yves Rocher met Florida grapefruits, de Rolls Royce onder de grapefruit. Super gezond én het ruikt erg lekker!

Misschien weten een aantal van jullie nog dat Danique een kleine fotoshoot had. Het resultaat staat nu in het Amsterdamse Uitkrant waarin ze vertelt wat nu echt een must see is in de stad. Als je in de buurt bent of woont dan is het zeker leuk om een gratis exemplaar mee te nemen. 


Danique trakteerde op IJS! Over een leuke hoofdredacteur gesproken... ;-) 


Een pakketje van Florida grapefruit met de állerlekkerste grapefruits


Danique staat in de Amsterdamse Uitkrant

Vrijdag
Woohooo, TGIF! Ook al hadden Danique en Emma het gevoel dat het donderdag was... Dat was een aangename verrassing toen ze zich opeens beseften dat het bijna weekend was. Emma was na een paar dagen thuis weer op het kantoor en wat vond ze op het beeldscherm van haar computer? Een briefje van Renée! Zij had nog genoeg kipfilet over en had het op het kantoor achtergelaten zodat Emma er nog van kon eten. Hoe lief!

Danique ging naar een perspresentatie van River Island. Het merk had de leukste locatie uitgekozen voor de presentatie van de nieuwe collectie, namelijk de Hortus in Amsterdam! Dit is een botanische tuin met prachtige planten, dat sloot perfect aan bij de vrolijke printjes die je in de collectie kunt vinden.

's Middags deden Danique en Emma een test met de sapjes en fruitsnacks van Healthy People. Op hun oordeel moet je nog even wachten, dat kun je later op de site vinden. We verklappen ook alvast dat er iets te winnen valt, dus houd Girlscene in de gaten!


Een briefje van Renée aan Emma


Danique bekeek de nieuwe collectie van River Island in de Hortus


Een perspresentatie is altijd een stukje leuker als er ook andere lieve meiden zijn!

Volg de redactie ook op Instagram! @daniquehoofwijk @annemerelcom @emmanajade en @reneemulckhuijse

Wat heb jij deze week gedaan? 
Until next week!
Liefs, 
Danique, Annemerel, Emma en Renée


Laat je inspireren in Pinbook