Fashion

Bloggers x Men at Work 2.0

Annemerel en Danique kennen Men At Work nog uit de tijd dat ze G-sus, Fornarina en Diesel kleding kochten, maar in de afgelopen jaren is er bij Men At Work veel veranderd. Bovenstaande merken worden nog steeds, maar de collectie is flink uitgebreid en je vindt er nu ook merken als Minimum, Herschel en Maison Scotch. Girlscene bracht een bezoek aan één van de vernieuwde Men At Work winkels en selecteerde online haar favoriete items.

Men At Work heeft een hele grote collectie met jeans, ze presenteren zichzelf als de grootste jeansaanbieder van Nederland. Het aanbod is dan ook indrukwekkend. Van Levi's tot Fornarina en van Diesel tot Maison Scotch. 

Watch on YouTube

Wauw… hier moet vast wel iets tussen zitten waar je achterwerk mooi in uitkomt 😉

De nieuwe winkels van Men At Work zijn fijn ruim opgezet en je krijgt bij de winkels een beetje het idee dat je in een conceptstore bent. Wij werden spontaan gelukkig toen we in de winkel rondwandelde. 

Maar je kunt niet alleen lekker in de (fysieke) winkel shoppen, ook online vind je het aanbod van Men At Work. Wij hebben lekker gesnuffeld en showen je onze tien favoriete items..


1. Schoenen – Adidas (€99,99) 2. Top – Maison Scotch (€49,99) 3. Jasje – Minimum (€89,99), Jeans – Levi's Revel (€109,95), 5. Nike's (€119,95)


1. T-Shirt – Cheap Monday (€21,99) 2. Trui – Minimum (€59,99) 3. Tas – Herschel (€64,99) 4. Jumpsuit – Just Female (€99,99) 5. Trui – M by M (€69,99)


1. Clarks (€139,95) 2. Dr. Martens (€149,95)

Shop jij wel eens bij Men At Work? Wat is jouw favoriete kledingmerk?

Pin je favoriete trend in Pinbook

Must reads 👀