Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi's liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij van Rosie Huntington-Whiteley en Gwen Stefani tot Miranda Kerr en Alessandra Ambrosio. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?


Heidi Klum

Heidi Klum arriveert op het vliegveld van Londen in een casual vliegoutfit. Geen hoge hakken, maar comfy sneakers. De outfit van Heidi bestaat verder uit  jeans van G-Star, mooie leren biker jack en een fluffy trui. Haar grote Chanel tas heeft de perfecte maat voor vliegreizen.


Alessandra Ambrosio

De populaire Valentino Rockstud heels zijn nu ook verkrijgbaar in de vorm van sandaaltjes. Alessandra draagt hier de nude variant. Naast haar witte Frame jeans en top van Rails draagt het model ook een groene blouse om haar middel. Ze maakt haar outfit af met een Rolex horloge en Givenchy tas. 


Ashley Tisdale

Ashley Tisdale en haar verloofde lopen in West Hollywood over straat in casual kleding. Deze zomerse look van Ashley bestaat uit een IRO T-shirt met gaten, korte afgeknipte shorts en stoere motorlaarzen. De eyecatcher houdt Ashley in haar hand vast: een felgele Céline Pristine tas. 


Kendall Jenner

Na Fashion Week en een trip naar Miami is Kendall weer terug in Los Angeles. Samen met Kylie Jenner en twee vrienden gaat ze sushi eten. Zoals je kunt zien hebben haar Chanel laarzen nog niet plaatsgemaakt voor andere schoenen. Ook draagt ze haar favoriete donkergroene coated broek. Kendall houdt haar outfit relaxed met haar grijze shirt en blouse om haar middel. 


Selena Gomez

Selena Gomez luncht in het noorden van Hollywood en dit is haar outfit! Ze is niet bang voor denim op denim. Hierbij kiest ze niet voor dezelfde kleuren, maar juist voor een donkere skinny en een lichtgekleurde spijkerblouse. Aan haar voeten heeft Selena Sergio Rossi Godiva pumps en om haar schouder hangt een lichtblauwe schoudertas.


Jessica Alba

Als de tuinbroek trend niets voor jou is, dan bevalt de denim jumpsuit misschien wel. Jessica Alba scoorde haar jumpsuit bij Sam & Lavi en ze combineerde het op deze dag met zilveren items. De chunky sandalen zijn van Delman Maud en de bijpassende ketting van Capwell & Co.


Kim Kardashian

Voor Kim Kardashian zijn extensions voorlopig verleden tijd. Net zoals zus Kylie Jenner knipt Kim haar haren kort. Ze heeft inmiddels ook (deels) zwarte kleding afgezworen, vandaar dat je haar tegenwoordig vooral in nude kleuren ziet, zoals hier met een jas van Acne en Aquazurra schoenen. De tas is van Givenchy.


Kristen Stewart

Kristen Stewart is in New York voor de opnames van een nieuwe film. Haar outfit is typisch Kristen: stoer, een beetje mannelijk en vooral comfortabel. Ze draagt afgetrapte Converse All Stars onder een jeans met polkadots. Onder de oversized bomberjas heeft Kristen een dezelfde kleur vest aan.


Rihanna

Rihanna is weer terug bij lang haar en haar sporty stijl. Op haar donkergrijze skinny jeans draagt ze een baseball jas van glanzende stof en bonten mouwen. Verder draagt Rihanna stoere laarzen en heeft ze een Givenchy tas bij zich. 


Vanessa Hudgens

Vanessa Hudgens heeft haar wijde kleding ingeruild voor een girly kledingstijl. In Beverly Hills draagt ze een zomerjurk met madeliefjes wat ze combineert met bruine leren items, zoals haar Mary Jane pumps en backpack. 

Wie ziet er volgens jou het beste uit?

Beeld: Reporters

Pin je favoriete celebstyle in Pinbook

Must reads 👀