Beauty

10x musthave zomerparfums

Van zoete cocktail geuren tot zwoele avond parfums… Er liggen weer een boel summer proof parfums in de winkels! De zomer staat namelijk voor de deur en dat betekent dat het tijd is voor een (nieuwe) geur die staat voor jouw zomer 2014. Op Girlscene las je eerder al over voorjaarsparfums en die editie breiden we nu verder uit met deze zoete zomer parfums. Kijk maar mee!


Viktor & Rolf Bonbon
eau de parfum

Meiden die van zoete geuren houden zijn vast ook gek op Bonbon van Viktor & Rolf. Met deze zoete geur heb je waarschijnlijk niet alleen de jongens achter je aan, maar ook de wespen. Een eau de parfum zoals deze is daarom meer geschikt voor lange zwoele zomeravonden. 

Topnoten: mandarijn, perzik, karamel en sinaasappel
Hartnoten: jasmijn, oranjebloesem
Basisnoten: amber, sandelhout

De prijs van Bonbon begint vanaf €68 voor 30 ml. Girlscene heeft een flacon van 50 ml €92,50. Heb je liever de grootste fles? Dan ben je €123 kwijt. 

Bonbon van Viktor & Rolf is hier te koop.


Karl Lagerfeld
eau de parfum

Girlscene's Danique heeft al een nieuw favoriete parfum voor de zomer. En dat is deze van Karl Lagerfeld! Omdat het een eau de parfum is ruikt de geur sterk, maar door de noten is het niet overheersend zoals de heel zoete Bonbon parfum van Viktor & Rolf.

Topnoten: citroen
Hartnoten: perzik, rozen, magnolia, plumeria
Basisnoten: muskus, amber

Voor een flacon van 25 ml ben je €39 kwijt. De grotere flacon van 45 ml op de foto kost €59. Wil je liever de grootste fles van 85 ml? Dan kost het je €85.


CK One Summer
eau de toilette

Als je in de zomersfeer wilt komen moet je zeker even Summer van CK One ruiken. Deze geur is bijzonder omdat het een unisex geur is die je dus kunt delen met de mannen bij jou thuis. Summer is mild waardoor het geschikt is voor dag en avond.

Topnoten: limoen, grapefruit, meloen
Hartnoten: witte fresia, cirpres, tequila
Basisnoten: kokosnootwater, cederhout en crushed suiker

Een flacon van 100 ml kost €40.

CK One Summer is hier te koop.


Lancaster Sol Da Bahia
eau de toilette

Parfum en zon is geen goede combinatie, maar gelukkig kan Sol Da Bahia van Lancaster prima tijdens de warme maanden gedragen worden. De zoete geur past goed bij jonge meiden en vrouwen. Als je houdt van kokosnoot is dit waarschijnlijk een geur voor jou. 

Topnoten: citroen
Hartnoten: kokos
Basisnoten: musk

Sol Da Bahia (€39 voor 100 ml) koop je hier.

L'eau de Chloé
eau de toilette

De mini Chloé parfums zijn erg cute en perfect om mee te nemen in je tas. Of gewoon om mooi neer te zetten in je badkamer. Er zijn drie verschillende My Little Chloé geuren. De geuren zijn allemaal gebasseerd op roos met noten van bergamot, magnolia en muskus. 

Los kosten de mini Chloé's €37,22 (20ml). De prijs van de drie Chloé's samen is €92,78.


l'Occitane Victória Régia
eau de toilette

Een bloemige parfum voor iemand die van een frisse maar volwassen geur houdt. Er is niet veel informatie over Victória Régia, maar wij ruiken er roos en lelie in. Het is fris maar wel iets zwaarder doordat het een bloemige parfum is. L'Occitane raadt aan om de parfum op te spuiten zodra je net uit de douche stapt.

Prijs onbekend.


Calvin Klein Endless Euphoria
eau de parfum 

Endless Euphoria is een geur die veel mensen lekker zouden vinden. Het is een sterke maar frisse en volwassen parfum die lang blijft hangen. De kleuren van het parfum passen goed bij de geur die je ruikt.

Topnoten: kersenbloesem, mandarijn, bergamot
Hartnoten: viool, rozen, seringen
Basisnoten: bamboe, sandelhout, muskus

Endless Euphoria koop je hier voor €54,00 (40 ml). 


Kruidvat White Lily
eau de toilette

White Lily van Kruidvat behoort tot 'The Master Perfumes' wat betekent dat dit parfum behoort tot een reeks geuren die ontwikkeld zijn door bekende parfumeurs. Fancy! De mix van oranjebloesem, lelie en amber maakt dit parfum elegant en volwassen. White Lily is een zomerse geur die voor de avond net iets beter geschikt is door de warme en bloemige noten.

Kruidvat White Lily is verkrijgbaar in de vorm van een tasverstuiver van 15 ml die €3,99 kost. Een fles van 50 ml kost in de winkel €7,99. 


Davidoff Cool Water Coral Reef
eau de toilette

Coral Reef van Davidoff Cool Water is de ideale mix van zomer en zonnebrand. Het is een limited edition parfum die fris ruikt door meloen en daardoor geschikt is voor overdag. Als je houdt van de originele Cool Water parfum vind je deze vast ook lekker!

Topnoten: meloen
Hartnoten: lelietjes-van-dalen
Basisnoten: iriswortel

100 ml Davidoff Cool Water Coral Reef kost €36. De geur is exclusief verkrijgbaar bij Ici Paris XL. 


Dolce & Gabbana Dolce
eau de parfum

Voor wie graag naar Sicilië wil kan zelf het eiland in huis halen met de geur Dolce van Dolce & Gabbana. Het eiland inspireerde de mannen om deze zachte en vrouwelijke parfum te maken die zowel fris als exclusief ruikt.

Topnoten: neroliblaadjes, papayabloem
Harnoten: witte lelie, gele narcis, witte amaryllis
Basisnoten: musk

Koop Dolce van Dolce & Gabbana hier voor €64,50 (30 ml). 

Tip
De redactie van Girlscene begrijpt dat niet iedereen het budget heeft voor een parfum van bijvoorbeeld Viktor & Rolf. Kijk daarom eens bij Action om merk parfums te scoren voor een leuke prijs, net zoals Girlscene lezeres Elke doet! De volgende parfums heeft het filiaal bij jou in de buurt mogelijk in het assortiment:
Elizabeth Arden – Sunflowers (100 ml) €11,99
Elizabeth Arden – Arden Beauty (100 ml) €11,99
Mariah Carey – Lollipop Bling (100 ml)
Keuze uit de geuren: Honey, Ribbon en Mine Again €7,95
Halle Berry – Reveal (100 ml) €8,49
Britney Spears – Radiance (50 ml) €9,49
Britney Spears – Cosmic Radiance (50 ml) €9,49
Britney Spears – Circus Fantasy (30 ml) €8,49
Beyonce – Pulse (30 ml) €7,99
Kate Moss – Kate (50 ml) €9,98
Sex and the City (100 ml)
Keuze uit de geuren By day, By night €6,99
Playboy (30 ml) Keuze uit:
VIP (inclusief 150 ml deodorant)
Play it Lovely (inclusief 75 ml bodylotion)
Play it Spicey (inclusief 150 ml deodorant)
Play it Rock (inclusief t-shirt) €5,95

Wat is jouw favoriete geur voor de zomer? Houd je van bloemig of zoet?

Laat je inspireren in Pinbook