Fashion

Musthave: witte blouse

Wij krijgen de zomer in ons bol van dit warme weer! Hoewel het eigenlijk nog winter is, schijnt het zonnetje al flink en zitten de terrasjes vol. Waar de Fashionscene-redactie aan denkt met dit weer? De nieuwe spring-summer collecties, musthaves die we nog aan moeten schaffen én wanneer het rokjesdag is zodat we onze hippe rokjes en jurkjes uit de kast kunnen halen. Helaas is dat nog wat overdreven en kijken we eerst naar wat we in de lente kunnen dragen. Deze week laat Fashionscene je zien hoe je een simpele witte blouse, die ideaal voor de lente is, kunt combineren!

Inspiratie genoeg als we kijken naar bloggers, celebrities en Girlscene’s Pinbook. Een witte blouse kun je op enorm veel verschillende manieren combineren: sporty, chic, nonchalant, classy, bohemian en ga zo maar door. Een mooie witte blouse is een van de key items voor je garderobe en daar kun je best een beetje meer in investeren. Al hoeft dat natuurlijk niet, want merken als H&M, Mango en Nelly hebben verschillende witte blousjes voor een fijn prijsje.

Alle manieren waarop je een witte blouse kunt combineren kunnen we helaas niet opnoemen, want dat zijn er ontelbaar veel. Wél laten we je weten wat onze favoriete combinaties zijn.

A little bohemian..


Bron: Pinterest


Bron: Pinterest

Wij houden wel van een beetje kleur en bohemian stijl. Denk aan maxirokken, hoeden en mooie accessoires. Bij meiden met niet zo’n grote boezem, staat het mooi als je een lage v-hals draagt zoals het meisje op de rechterfoto met een aantal dunne kettinkjes. Meiden met een wat vollere boezem kunnen de knoopjes wat meer dicht doen zodat je decolleté minder zichtbaar is. Knoop echter niet alle knoopjes helemaal dicht, dan accentueer je juist je boezem

De wrap blouse..


Bron

De wrap blouse is op dit moment helemaal trendy en zien we in veel winkels. De meeste wrapblousjes hebben een lage hals en daarom kun je er beter een topje onder dragen. Omdat het blousje al speels en mooi van zichzelf is, heeft je outfit niet veel anders meer nodig. Draag daarom je blouse zoals blogger Maja Wyh op een mooie skinny jeans. Een paar mooie schoenen en accessoires erbij en je bent ready to go.

Blouse in je shortje..


Bron


Bron


Bron

Deze combinatie is ideaal voor een zomerse dag met een fris windje. Bloggers Kenza & Fanny laten je zien hoe je een simpel wit blousje op een hippe short draagt. Draag je blouse in je shortje en combineer het met een leuke riem. Als je wel van een beetje rocky houdt, dan kun je een wit blousje combineren met een leren shortje. Geen inspiratie? Met een wit blousje gecombineerd met een denim short scoor je altijd punten! Ook kun je je witte blousje classy met een colbertje dragen zoals blogger Song of Style.

Stoer met denim..


Bron: Pinterest

Voor een stoere casual look combineer je je witte blousje met een (destroyed) boyfriend jeans. Wil je de look toch iets je vrouwelijker maken? Draag dan hakken onder je jeans zoals de dame op de rechterfoto. Voor een stoere zomerse look combineer je je blousje met een iets langere denim short.

Niet in de hoofdrol..


Bron: Pinterest

Een wit blousje hoef je niet als eyecatcher te dragen, hij is ook handig voor onder een jasje of trui. Mode-icoon Miroslava Duma draagt een wit blousje onder een prachtig blauw pak en het meisje op de rechterfoto kiest voor een all white look. In de winter kun je een wit blousje onder je trui dragen zodat je aan de bovenkant alleen het kraagje ziet en bij de uiteinden van de mouwen een klein stukje blouse.

Ook leuk: geef je blousje net een beetje extra met knoopjes of collar tips zoals op de onderstaande afbeelding.


Bron

Uiteraard hebben we ook een aantal blousjes op een rijtje gezet die je zo in je winkelmandje kunt stoppen!


Links / Rechts


Links / Rechts


Links / Rechts


Links / Rechts

Heb jij al een witte blouse in je garderobe?

Must reads 👀