Fashion

Primark zomercollectie 2014

Altijd als we een lookbook van Primark binnen krijgen, maakt ons hart een sprongetje. Dit keer kregen we het lookbook van de zomercollectie binnen. Wat zullen we binnenkort bij Primark kunnen shoppen? Bereid je in ieder geval voor op veel kleur, want Primark brengt deze zomer een ode aan exotische carnavals, rijke tradities en bijzondere culturen. Ben je benieuwd geworden naar alle kiekjes? Lees snel verder.

De thema's Carnaval en Afroclash staan centraal in deze collectie. Een kleurrijke mix van levendige Afrikaanse en Caribische prints met kleurrijke bloemen en bladeren en oversized dierenprints. Deze prints geven een stoere touch aan de korte topjes, de vloeiende chiffons, het zachte katoen en de golvende broeken die deze zomer in de collectie van Primark zitten. Colour blocking is ook helemaal in de zomer, net als grafische strepen. Scherpe lijnen en een strak gesneden afwerking zorgen voor een vrouwelijk silhouet. Het kleurenpalet is opvallend en verrassend met contrasterende kleuren en metallic details.

De accessoires bestaan deze zomer uit veel materialen zoals kralen, kwastjes, veren en raffia. In de swimwear collectie voor de dames komt het jaren 50 silhouet terug. De push-up bovenstukjes en broekjes met een hoge taille benadrukken het zandloperfiguur. Ook zien we cropped swim tops, broekjes met cut-out details, voering in contrasterende kleuren en een mooie afwerking. De retro badpakken met galopperende paarden, tijgerkoppen en palmbomen, zijn diep uitgesneden bij de rug en hoog uitgesneden bij de benen.

Wil je kans maken op shoptegoed van Primark? Girlscene geeft maar liefst €750 weg aan lezeressen! Klik hier om mee te doen.

Wat vind je van de zomercollectie? Ga jij binnenkort een bezoekje brengen aan Primark?

Pin je favoriete look in Pinbook

Must reads 👀