Beauty

L’Oréal Collection Exclusive: de perfecte nude lipstick

Nude lippenstift gaat voorlopig niet meer uit de mode, maar het is nog best lastig om de geschikte kleur te vinden voor iedere huidskleur en ondertoon. Daarom brengt L'Oréal vijf verschillende nude lipsticks uit aan de hand van het uiterlijk van de L'Oréal ambassadrices. Doutzen Kroes, Eva Longoria, Freida Pinto, Jennifer Lopez en Julianne Moore hebben hun eigen bijpassende lippenstift gekregen. Girlscene test er vier uit!


L'Oréal maakt het jou als consument een stuk makkelijker om de perfecte nude lipstick te vinden. Vergelijk jezelf met een celebrity en probeer haar variant uit! Als je dezelfde huid en ondertoon hebt als Eva Longoria probeer je haar Barely Golden lippenstift maar misschien heb je wel dezelfde rode haren en huid als Julianne Moore. Dan staat Barely Peach jou goed. Zo is er voor (bijna) iedereen een mooie kleur! 


J.Lo Barely Greige – Julianne Barely Peach – Freida Barely Parma – Eva Barely Golden


Mijn lippen zonder lipproducten


L'Oréal Collection Exclusive by J.Lo (Barely Greige)
De perfecte nude lippenstift voor latina's is Barely Greige oftewel de Jennifer Lopez versie. Ondanks dat het een roze kleur is complementeert het de getinte huid door de bruine ondertonen. Je hoeft niet per se getint te zijn of een warme huid te hebben om deze lipstick te dragen. Ook als je iets lichter bent qua kleur kun je de J.Lo dragen. 

Deze lippenstift is licht gepigmenteerd met een parelmoer glans. Het brengt makkelijk aan, maar je hebt wel meerdere lagen nodig om de kleur op te laten vallen. 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 8/10


L'Oréal Collection Exclusive by Julianne (Barely Peach)
Het gezicht van deze nude lippenstift is Julianne Moore. Ondanks dat Julianne rood haar heeft en een bleke huid is dit ook een kleur voor donkere meiden. Barely Peach is namelijk niet huidskleurig wat je bij een nude lipstick verwacht.  Deze tint staat vooral mooi bij een warme (getinte) huidskleur.

De Julianne lipstick is beter gepigmenteerd dan de J.Lo, maar laat daardoor wel droge plekken op je lippen opvallen. 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥  ♥ ♥ 7/10


L'Oréal Collection Exclusive by Freida (Barely Parma)
Meiden met een amberkleurige huid zoals de Indiase Freida Pinto kunnen deze lippenstift uitproberen. Barely Parma is een koele bruine kleur met paarse ondertonen en een metallic/parelmoer finish. Bleke meiden kunnen deze kleur skippen omdat het de huid grauw maakt, maar gelukkig is er nu wel een goede nude lipstick voor meiden met Indiase roots! 

Barely Parma van Freida brengt het beste aan van deze collectie lipsticks. De finish is jammer, omdat het je een ouder maakt dan je bent. Verder ligt de lippenstift mooi op de lippen.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥  ♥ ♥ 8/10


L'Oréal Collection Exclusive by Eva (Barely Golden)
Ladies met een gouden huid en donkere haren moeten natuurlijk ook over een perfecte nude lipstick beschikken. Barely Golden perfectioneert de lippen en wanneer je dezelfde complexie hebt als Eva Longoria is dit een my lips but better kleur. Iemand met een koele ondertoon komt niet met Barely Golden, maar wanneer je warme ondertoon hebt is dit een mooie trendy lippenstift. 

Barely Golden van Eva is zichtbaar op de lippen, omdat het niet heel mooi op de lippen licht. Het smelt niet zo goed samen met de huid zoals  Barely Parma van Freida en Barely Greige van J.Lo wel doen. Waarschijnlijk komt dat omdat deze lipstick beter gepigmenteerd is, net zoals Julianne (Barely Peach).

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥  ♥ ♥ 7/10

Eindoordeel
Verpakking: De verpakking van deze L'Oréal lipsticks is chique en voelt stevig aan. Door de gouden letters en details ziet deze lippenstift er luxueuzer uit dan je gewend bent van een drogisterijmerk. Minpunten voor de dop en sluiting, omdat je maar op een manier de dop op de lipstick kunt doen. 

Pigmentatie: Niet alle lipsticks hebben dezelfde pigmentatie en om eerlijk te zijn zien de lipsticks met het minste pigment er het mooiste uit op de lippen.

Houdbaarheid: Qua houdbaarheid zijn de L'Oréal Collection Exclusives lipsticks gemiddeld. Het blijft namelijk een paar uur op je lippen zitten en na een maaltijd moet je het weer bijwerken. 

Structuur: De lippenstift glijdt makkelijk over de lippen en voelt zacht aan. Als je droge lippen hebt is het belangrijk om van tevoren een lippenbalsem aan te brengen, want erg verzorgend is de lippenstift niet. 

L'Oréal Collection Exclusive ligt nu in de winkels voor €14,99 per stuk. 

Welke kleur vind jij het mooiste? Ga je deze lippenstift kopen?

Laat je inspireren in Pinbook

Must reads 👀