Behind the Girlscene-redactie: #11

Fashion door Emma

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Je weet waarschijnlijk ook wel wie de redactie vormen. Maar hoe gaat het er achter de schermen aan toe? Wat doen deze ladies heel de week op - en buiten - de redactie? Wij geven je elke week een sneak peek behind the Girlscenes, een dagboek vol met video's en foto's van de activiteiten van afgelopen week!

Maandag
Wauuuuuw, wat een lekker weer was het in het weekend! De redactie heeft genoten van het zonovergoten weer door hardloopwedstrijden te lopen (Annemerel), buiten te zitten met tanning oil op haar benen (Danique), op terrasjes te zitten (Emma) en te gaan shoppen in Amsterdam (Renée). Heb jij ook in het zonnetje gezeten?

Op de eerste werkdag van de week was het ook mooi weer. Beetje jammer dat we niet in de zon konden zitten, want het was weer een drukke werkdag. We werden wel opgevrolijkd door een foto van Bobby, zoals elke maandag. Dit keer kregen we een foto te zien van Bobby die samen met Danique een serie aan het kijken is. Althans, Danique was een serie aan het kijken, Bobby wilde voornamelijk spelen. Ach, omdat hij zo schattig is komt hij met (bijna) alles weg.

Emma nam een impulsieve beslissing. Haar collega Daphne besloot om een gaatje te nemen en Emma wilde er eigenlijk ook wel één! Zo gezegd, zo gedaan. Ze gingen in de pauze naar een juwelier op het Koningsplein en binnen vijftien minuten stonden ze weer buiten met een extra gaatje in hun oren. Wow, dat ging snel! Ze is er heel blij mee en wil er het liefst de hele tijd aan zitten, maar dat mag natuurljk niet. Het allerfijnste was dat het totaal geen pijn deed! Het enige wat ze eraan overhield was een rood oortje ;-).


Laat de lente maar komen!


Lekker weertje op de Keizersgracht


Traditie op maandag: een foto van Bobby!

Dinsdag
Het was weer een drukke dag op het kantoor. Drie mensen van Fashionscene, drie mensen van Vrouwen.nl, vier mensen van Ze.nl, iemand van Foodness.nl én Danique, Emma en Renée. En dat allemaal in een kleine ruimte... Je begrijpt dat het moeilijk concentreren was. Daarnaast waren we ook een beetje verdrietig, want Emma van Fashionscene ging ons verlaten. Althans, ze zal vanaf volgende week niet meer op het kantoor werken. Stom! Het enige positieve daaraan was taart! Ze trakteerde op carrot cake en laat dat nu net de lievelingslekkernij van Danique en Emma zijn... Danique is er zelfs zo gek op dat ze de doos met de cake had verstopt voor Fashionscene's Emma. Helaas voor Danique kwam ze daar al snel achter en moest ze de cake weer met iedereen delen.

Renée ging aan de slag met een review van L'Oréal's nude lipstick. Welke kleuren zijn er en hoe brengen ze aan? Dat vertelt ze je in de review. Emma ging tussen de middag langs Bakker Bart om lunch te halen. Ze haalde een kopje koffie en toen ze weer op het kantoor was kwam ze er pas achter wat er op het kopje stond... Daar had ze dus de hele tijd mee rondgelopen ;-). Ach, er zijn ergere dingen!

Aan het einde van de dag ontvingen we een pakketje van Dove. Het merk komt met een Purely Pampering lijn met rijke ingrediënten en warme geuren die zorgen voor een optimale verzorging en een verwenmoment zowel tijdens als na het douchen. Er zit onder andere een verzorgende lotion en een body wash in. We like!


Snik, Fashionscene's Emma gaat ons verlaten! Om ons te troosten trakteerde ze op carrot cake van Hema


Renée reviewde L'Oréals nude lipsticks


Hihi ;-)


Dove komt met een pampering-lijn

Woensdag
Wow! Het is nog steeds zulk lekker weer. Het is dat we moeten werken, maar anders..... 

Danique's dag zit vol afspraken, eerst heeft ze een koffiedate met een PR bureau, vervolgens gaat ze naar de showroom van Boohoo bij Cream PR en aan het eind van de middag heeft ze ook nog een fitting bij Levi's. Druk? Danique? Nee hoor! Tussendoor moet ze natuurlijk ook nog gewoon artikelen nakijken, mailtjes beantwoorden en probeert ze ook nog een beetje te ademen. 

Renée mocht 's ochtends weer pakketjes naar het postkantoor brengen, Annemerel was super jaloers, want die wilde ook wel even naar buiten, maar er moest natuurlijk ook nog wat geschreven worden! Annemerel schreef onder andere twee stukken over twee mooie mannen, ook niet heel vervelend natuurlijk ;-).

Om half vijf verlieten Danique en Annemerel Renée en gingen ze naar Levi's voor een fitting van de nieuwe Revel jeans. Dat was nog een heel gedoe, want Annemerel durfde niet bij Danique achterop (weet je hoe eng dat is over die grachten!!!) dus ging ze hardlopen, naast Danique, in haar gewone kleding, met haar tas om haar schouders... Dat bleef voor de rest van Amsterdam natuurlijk niet onopgemerkt, oeps! Gelukkig had ze haar Nike Flyknits (hardloopschoenen) aan.


Karl Lagerfeld heeft een mannen en vrouwenparfum uitgebracht, wauw! Het vrouwenparfum ruikt heerlijk, Danique loopt er heel de dag iedereen onder mee te spuiten. Zo lekker! De geur kost ongeveer 52 euro voor 50ml.


Danique was vorige week op een event van Zalando, vandaag ontving ze een schilderijtje met daarop een tekening van zichzelf. Aaaahhh!


Aan het eind van de middag ging Danique samen met Claartje van Vrouwen.nl en Annemerel naar Levi's om de nieuwe Revel Jeans te passen! Ze zitten heerlijk!


Danique is super blij met haar nieuwe broek!


En ook Annemerel trekt hem nooit meer uit!

Donderdag
Weer zo'n mooie dag! We hoopten dat het zonnetje ook zal schijnen in het weekend, want weer konden we er niet van genieten. In plaats daarvan werden er weer artikelen getikt, mailtjes beantwoord en het nummer van Ilse DeLange en Waylon voor het Songfestival werd uitgebreid besproken. Zullen we met 'Calm After The Storm' de wedstrijd winnen? Wij weten het niet zo, zeker niet na alle kritiek. Wil je het lied luisteren? Ga naar dit artikel.

's Middags was het tijd voor een event, Beauty Brands United. Het is een event waar de pers in één keer kennis kan maken met nieuwe merken en nieuwe producten. Daarnaast heeft ze ook gezellig met bestaande merken gekletst voor eventuele samenwerkingen! Dat gaat altijd gepaard met lekkere hapjes en een leuke aankleding. Danique heeft weer leuke ideeën gekregen!

Ook deden we nog een outfitshoot. Emma heeft een nieuw jasje van Boohoo.com waar ze verliefd op is. Dat moest worden vastgelegd voor onze rubriek 'Wat draagt en shopt de Girlscene redactie?'. De totale outfit kun je binnenkort in de rubriek zien!

's Avonds ging Emma met Fashionscene-collega's Tess en Emma naar de modeshow van ByDanie in Tuschinski. De nieuwe collectie van het merk is geïnspireerd op de ultieme it-girl. Wat we zagen op de catwalk? Heel veel glitter, leopard print, ruige motorjacks, lovely tasjes en goudkleurige knopen. Het was een super geslaagde avond met veel BN'ers en popcorn.

Vrijdag
Deze dag was Emma alleen op het kantoor. Danique was namelijk thuis aan het werk en daarna naar een familieweekend. Het nieuwtje van vandaag ging over Jennifer Lopez. Zij heeft een nieuwe videoclip uitgebracht waarin ze de rollen eens omdraait: geen halfnaakte vrouwen, maar halfnaakte mannen in de video. Wij vinden het idee fantastisch, maar het liedje zelf wat minder. Wat vind jij? Geef je mening in dit artikel.

Emma had in ieder geval een lekkere lunch gehad, ze at namelijk poffertjes van Jan. Mmm, dat is zeker niet verkeerd! Met zulk lekker eten kon ze snel weer aan de slag, want ze had weer een volle to-do-list. Natuurlijk kwam de postbode ook weer langs. Aan het einde van de dag was er alweer een kleine berg met post ontstaan... Zo snel gaat dat hier!

Om half 6 vertrok Emma van het kantoor om lekker weekend te vieren... Tot maandag!

Wat heb jij deze week gedaan? 
Until next week!
Liefs, 
Danique, Annemerel, Emma en Renée


Laat je inspireren in Pinbook