Lifestyle

Show je kamer: Rachel

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! We kunnen onze nieuwsgierigheid niet bedwingen en willen graag weten wat hun stijl is en waar ze hun meubels shoppen. Deze keer: de kamer van fotograaf Rachel.

Mijn naam is Rachel, 20 jaar, ik ben fotograaf en houd van gamen en bloggen. Ik ben sinds kort van kamer veranderd. Mijn kamer zat eerst een verdieping lager, maar aangezien ik een grotere fotostudio wilde besloot ik om mijn slaapkamer naar de zolder te verplaatsen en mijn fotostudio naar mijn oude slaapkamer. Ik ben echt super blij met mijn nieuwe slaapkamer. 


De linker blokkenkast komt bij de ikea vandaan. Er zat oorspronkelijk nog een bureau aan vast, maar die paste nu niet meer hier. De uilen kussens op mijn bed komen bij de blokker vandaan.


Ik wilde al heel lang zo'n ouderwetse vogelkooi in m'n kamer zodat ik daar dan kaarsjes of een leuk bloemetje in kon doen. Toen ik laatst bij de Xenos een vogelkooi zag staan kon ik hem niet laten liggen. De kaarsjes komen ook bij de Xenos vandaan en de nepbloemen bij de Action.


Ik ben echt helemaal weg van mijn nieuwe bureau. Het is eigenlijk een kastje voor op de gang die ik van mijn oma heb overgenomen, maar aangezien een normaal bureau te groot is, vond ik dit wel een goede oplossing. Het bezorgt me wel een hoop nekpijn, en ik zit ook te dicht op m'n computer, maar ik moet het er maar mee doen.

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Wat vind jij van de kamer van Rachel?

Pin interieur inspiratie in Pinbook

LOVE dit artikel
27 meiden hebben deze blog geloved