Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi's liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij van Rosie Huntington-Whiteley en Gwen Stefani tot Miranda Kerr en Alessandra Ambrosio. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Katy Perry

Katy Perry ziet er erg vrolijk uit terwijl ze voet aan land zet in Japan. Haar kleurrijke kleding past goed bij de Japanse stijl. Wat de laatste tijd erg trendy is draagt Katy als haar vliegoutfit. Ze combineert dezelfde print in haar trui en rokje in een turquoise kleur. Daaronder draagt ze pastel roze plateau schoenen met enkelbandje.

Kristin Cavallari 

Kristin Cavallari is zwanger van haar tweede kind maar dat weerhoudt haar er niet van om nog steeds haar cognac bruine hoge boots met hak aan te trekken. Op de legging draagt ze een mooie top met kanten mouwen waardoor haar babybuik goed uitkomt. Om haar arm hangt een Céline Micro tas.

Kate Moss

Dit is een look waarin je Kate Moss kunt uittekenen. Stoer en biker chic. Ze draagt haar favoriete designer items in deze outfit. Het leren jasje scoor je bij Saint Laurent net zoals de tas die Kate wegmoffelt voor de paparazzi. De skinny broek is van het merk J Brand en de torenhoge schoenen van Alaia. 

Olivia Palermo

Über fashionista Olivia Palermo is aanwezig bij de show van Valentino in Parijs. Net zoals veel andere genodigden draagt Olivia natuurlijk Valentino items terwijl ze richting de locatie loopt. De jas en de matchende groene clutch tas zijn van het modehuis. Verder draagt ze een korte satijnen short en hakken van Rebecca Minkoff. 

Elle Fanning

Een andere celebrity die opduikt in Parijs voor de modeweek is Elle Fanning. Aan haar voeten heeft Elle bijzondere Miu Miu pumps van suède waar kleine steentjes op gemaakt zijn. Ook de witte tas is van Miu Miu. Een ander opvallend stuk is haar chartreuse groene jas in een model die je het komende voorjaar veel ziet. Daaronder draagt Elle een half doorzichtige top en ripped jeans. 

Jennifer Lopez

Latina Jennifer Lopez houdt wel van een flashy detail in haar outfit. Deze keer trekken haar babyroze pumps alle aandacht. Mocht je geïnteresseerd zijn in deze fringe hakken: je haalt ze bij het merk Giuseppe Zanotti. Op de roze schoenen na begrijpt Jennifer de all white trend goed met de witte broek en top die goed bij haar staan en haar zelfs bruiner doen lijken.

Jenna Dewan-Tatum

Jenna Dewan-Tatum ken je vast nog wel van de film Step Up waar ze verliefd werd op Channing Tatum. Inmiddels zijn ze getrouwd en hebben ze een kind samen. Jenna geniet van een girls night out en pakt uit met een paar designer kledingitems. Naast de casual jeans en blouse draagt ze een Céline tas in haar handen en heeft ze haar Valentino Rockstud Slingback pumps aangetrokken om de outfit af te maken.

Ashley Olsen

Als ontwerper mag Ashley Olsen Fashion Week in Parijs niet overslaan. Hier wordt ze gezien bij een hotel in de stad in een outfit die iedere Parissiene aan zou trekken. Casual loafer aan de voeten, cigarette pants (tot boven de enkel), chique sjaal en mooie blazer. Tas erbij die niet zou misstaan in een vintage winkel et voilà… Helemaal Paris chic

Nicole Richie

Nicole Richie durft het aan om haar haren in de permanente paarse verf te zetten en de kleur staat haar goed. Bij het opvallende haar past een basic outfit. De schoudervulling van haar Saint Laurent blazer zorgt ervoor dat haar Givenchy Nightingale tas goed om haar schouders blijft hangen. Onder het jasje draagt ze een simpele grijze sweater op een skinny jeans. Nicole neemt even een break van hakken en loopt op haar ballerina's naar buiten.

Kendall Jenner

Na een lange Fashion Week in Parijs keert Kendall Jenner huiswaarts. Ze heeft hard gewerkt en mag daarom onder andere de shows van Chanel en Givenchy op haar naam zetten. Kendall vliegt stylish naar Los Angeles in een comfortabele Vogue Never Disappoints trui, Balenciaga broek en jaloersmakende Chanel laarzen. Om haar middel knoopt ze een geruite blouse die matcht met de tinten van haar outfit en om haar arm hangt wederom de Givenchy tas waar veel celebs dol op zijn.

Wie rockt de look en wie heeft de modetrends niet helemaal begrepen?

Beeld: Reporters

Pin je favoriete celebrity outfit in Pinbook

Must reads 👀