Fleurige playsuits

Fashion door Redactie

Met hopelijk heerlijk weer in het vooruitzicht wordt het weer tijd om je zomergarderobe uit de dozen te halen. Je blote benen mogen weer gezien worden en kunnen na zo'n lange winter waarschijnlijk wel een kleurtje gebruiken. Je benen (en waarschijnlijk de rest van je lichaam) staan weer te trappelen om de eerste zonnestralen op te vangen en daar hoort natuurlijk een leuke playsuit bij!

Playsuits

Het korte broekje met daaraan vast een leuk topje is ideaal voor een dagje strand of omdat je gewoon eens zin hebt in een makkelijke outfit. Ze zijn fleurig, met een opdruk of gewoon in een leuk kleurtje, en horen eigenlijk wel in iedere kledingkast te hangen. Combineer het item met leuke sandaaltjes of een stoere laars eronder of als nette outfit met pumps!

playsuits

Het handige aan de playsuits is dat je het makkelijk uit kunt trekken op het strand, je er verschillende looks mee kunt creëren en je nooit op zoek hoeft te gaan naar een matchend shirtje. Hebberig geworden? Wij hebben een paar hele leuke playsuits voor jullie uitgekozen!

Playsuits

ASOS Playsuit with Drape Lapel, prijs € 23,76

Playsuits

Jeane Blush / Elin Jumpsuit, € 44,95

Playsuits

Fleurig bloemetjes playsuit, River Island, prijs € 24,42

Playsuits

Oranje playsuit, Nelly, prijs € 39,95

Playsuits

Donkerblauwe playsuit met leuke strik op je rug, ASOS, prijs € 24,44

Playsuits

Jeane Blush / Loves playsuit, prijs € 55,95

Playsuits

Playsuit met kettingen, ASOS, prijs € 47,51

Playsuits

Turqoise one shoulder, Nelly, € 23,50

Leuk zijn ze hè? Ze hangen inmiddels al in veel winkels dus de kans is groot dat er ergens wel een perfecte voor jou hangt.

Ga jij deze zomer een playsuit dragen?

Bron beeld: weheartit

Door Eline