Beauty

Review: Rimmel x Rita Ora nagellak

Rita Ora doet niet alleen een modellenklus voor bekende merken hier en daar. Inmiddels heeft ze zelfs haar eigen make-up lijn bij Rimmel! Ze is het gezicht van nieuwe lip producten en nagellak. Girlscene test de nieuwe Rimmel x Rita Ora make-up natuurlijk graag voor je uit. De betaalbare collectie bestaat uit maar liefst 12 kleuren die we je allemaal laten zien. Kijk maar mee voor de swatches en de beoordeling!


Do Not Disturb, Breakfast in Bed, Pillow Talk, Lose Your Lingerie, Let's Get Nude, White Hot Love


Do Not Disturb
Deze groen/blauwe kleur kom je waarschijnlijk vaak tegen in het voorjaar. Het is namelijk één van de populaire lentekleuren. Doordat het een vrij donkere kleur is komt deze tint goed van pas tijdens de overgang van winter naar lente. De nagellak dekt goed in twee lagen.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 8/10


Breakfast In Bed
Als je gek bent op mintgroene nagellak is Breakfast in Bed iets voor jou. Qua kleur is dit één van Girlscene's favorieten. Het aanbrengen is een nadeel aan Breakfast In Bed… Er blijft namelijk veel nagellak op het kwastje zitten waardoor de kans groot is dat je een te dikke laag aanbrengt. Hier en daar komen er zelfs luchtbelletjes in de nagellak. Not a good look.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 6/10


Pillow Talk
Ijsblauw mag deze lente weer gezien worden. Net zoals Breakfast In Bed is Pillow Talk niet de beste wat dekking betreft. Aanbrengen is dus niet zo makkelijk en daarnaast heb je een paar flinke lagen om het goed te laten dekken.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 6/10


Lose Your Lingerie
Een ijsroze nagellak zoals Lose Your Lingerie valt goed in de smaak bij Girlscene, obviously. Als je goed kijkt zie je een subtiele shimmer in de lak. Je hebt meerdere lagen nodig om deze nagellak er mooi uit te laten zien op je nagels, maar het is wel de moeite waard.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 7/10


Let's Get Nude
Let's Get Nude is een aparte toffee meets karamel kleur. In vergelijking met de andere nagellak uit de collectie is dit de minst dekkende lak. Je moet van deze nude houden, maar als je de juiste huidskleur hebt en de moeite neemt om de kleur op te bouwen is Let's Get Nude iets voor jou.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 6/10


White Hot Love
In drie dunne lagen dekt White Hot Love prima, maar je moet voorzichtig met deze lak. Je krijgt namelijk al snel luchtbellen in de nagellak, net zoals bij Breakfast In Bed. Wederom moet je opletten dat je niet een te dikke laag aanbrengt op de nagel, omdat het dan lijkt alsof je gelnagels hebt. 😉 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 6/10


Rita Rouge, Midnight Rendezvous, Blindfold Me Blue, Raw As Night, Oragasm, Don't Be Shy


Rita Rouge
Rita Rouge lijkt op I Sing In Color van de OPI x Gwen Stefani collectie. Alleen is deze nagellak van Rimmel een stuk goedkoper en de kwaliteit is net zo goed. Rita Rouge dekt mooi in twee dunne lagen.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 9/10


Midnight Rendezvous
Midnight Rendezvous is een paarse nagellak met een blauwe tint die perfect is voor deze tijd van het jaar. Het is namelijk meer een winterse kleur waar je nu nog mee wegkomt, maar waarschijnlijk te donker is voor de zomer. Net zoals de andere donkere kleuren dekt ook Midnight Rendezvous goed als je het in twee lagen aanbrengt.
 
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 9/10


Blindfold Me Blue
Dat deze Spiderman blauwe nagellak niet helemaal de smaak van Girlscene is betekent niet dat het een slechte nagellak is. Het brengt mooi aan, droogt snel zoals de naam belooft en dekt mooi in twee keer aanbrengen. 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 8/10


Raw As Night
Een mooie klassieke rood tint mag niet ontbreken en ook Raw As Night lijkt op een OPI nagellakje uit de Gwen Stefani collectie. De dekking is transparant op een goede manier en door het kwastje brengt de nagellak fijn aan. 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 8/10


Oragasm
Rimmel is voorbereid op Koningsdag met deze Oragasm nagellak. Eindelijk een goede oranje die prima dekt met twee lagen nagellak en die er niet goedkoop uitziet! Als oranje jou goed staat kom je met deze nagellak ook weg als het geen Koningsdag is.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 9/10


Don't Be Shy
Tot slot een zomerse Girlscene roze kleur. Don't Be Shy is een typische roze kleur nagellak die je elk jaar weer tegenkomt in de nagellak collecties. De dekking is niet optimaal (zie middelvinger), maar de kleur maakt veel goed.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 8/10

De prijs van de bovenstaande lakjes is €3,99, meer dan betaalbaar! 🙂

Welke kleur vind jij het mooiste?

Pin beauty inspiratie in Pinbook

Must reads 👀