Beauty

11x fuzzy & glitter topcoats

11

Tegenwoordig is het moeilijk om een basic topcoat te vinden tussen alle glitter en fuzzy varianten die op dit moment helemaal hip zijn. De nagellak schappen staan vol met glitter lakjes en topcoats met een structuur. Girlscene test de nagellak trend graag voor je uit! We lakken onze nagels onder andere met Essence, Maybelline en Essie en delen onze mening over de beste topcoats. Kijk maar mee voor de swatches en het oordeel.


L'Oréal Color Riche nagellak in Lemon Meringue is de basislak onder deze topcoats. In dit artikel zie je alle pastel kleuren uit de collectie. 


Van boven naar beneden:
Essie in Peak of Chic, €9,99
Essie's Peak of Chic is een fuzzy topcoat met holografische staafjes tussen de witte staafjes door. Op de foto zijn twee lagen aangebracht om een dekkender resultaat te krijgen. Van alle topcoats in dit artikel is dit waarschijnlijk de meest chique variant, omdat de kleuren niet te opvallend zijn en de fuzzy deeltjes fijn zijn in plaats van chunky.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 8/10

Essie in Jazzy Jubilant, €9,99
De nieuwste aanwinst in de Essie topcoat familie is Jazzy Jubilant. Verwacht een grove glitter in zilver, paars, roze, blauw en groen. Samen ziet het er feestelijk uit en wanneer je een donkere lak als basis gebruikt heb je een mooi en nachtelijk effect. Dep de topcoat op je nagel om de glitter te laten hechten.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 8/10

L'Oréal Color Riche in Grace Tweed, €5,99
De Tweed topcoats van L'Oréal zijn niet helemaal Girlscene's cup of tea, maar van de drie topcoats op deze foto brengt de Color Riche het beste aan. De dekking is het beste en de prijs is beter. Dus als je van een kleurrijke topcoat houdt is dit iets voor jou.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 9/10


Hier zie je weer Lemon Meringue van L'Oréal Color Riche nagellak als basis onder de topcoats.


Van boven naar beneden:
Maybelline Color Show in Alley Attitude, €3,99
Maybelline komt met nieuwe en betaalbare topcoats in hun Color Show collectie. Alley Attitude is de eerste van de vier kleuren. Eerste gedachte? Het is net een soort kwarteleitje op je nagel. Qua dekking is Alley Attitude erg goed.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 9/10

Maybelline Color Show in White Splatter, €3,99
In tegenstelling tot Alley Attitude dekt White Splatter een stuk minder goed. Ook wat structuur betreft is de topcoat anders. Er zitten grote witte ronde stukjes en staafjes in en blauwe en groene glitter. Aanbrengen is hierdoor lastiger dan bij de andere topcoats.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 7/10

Maybelline Color Show in Boom Box Black, €3,99
Boom Box Black is een opvallende topcoat. Als je niet van blauw houdt zoals Alley Attitude is deze misschien wel iets voor jou. Wederom dekt de topcoat goed in twee lagen.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 9/10

Maybelline Color Show in Urban Vibe, €3,99
Je moet houden van deze Maybelline Color Show topcoats, maar als je deze oranje/zwarte combinatie kan waarderen is de topcoat de moeite waard. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten, want de potjes kosten €3,99 per stuk. De dekking van Urban Vibe is minder indrukwekkend dan Boom Box Black en Alley Attitude.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 8/10


Essie in A Cut Above, €9,99
A Cut Above spreekt aan qua kleur en door de verschillende groottes van de glitterstukjes ziet het er interessanter uit. Helaas brengt de topcoat niet makkelijk en egaal aan. Ook hier geldt dat je eigenlijk de lak moet deppen op je nagels om een mooi resultaat te krijgen. Voor deze prijs valt de topcoat dus een beetje tegen.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 7/10


Essence in Glitz & Glam, €1,99
De goedkoopste topcoats vind je waarschijnlijk bij een merk zoals Essence. Deze nagellak dient meer als een topcoat dan als een nagellak op zichzelf door de transparante dekking. Glitz & Glam lijkt op A Cut Above vanwege de kleur van de glitter, maar deze lak laat ook een shimmer laagje achter op je nagels. Een egale laag aanbrengen is wel een uitdaging.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 7/10


Essence in Party in a Bottle, €1,99
Het zusje van Glitz & Glam is Party in a Bottle. De opvallende groene glitter is feest proof en met dit lakje spice je iedere nagellak op. Ook bij deze topcoat is het lastig om het mooi aan te brengen, dus werk in verschillende laagjes voor een dekkend resultaat. 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 7/10


L'Oréal in Scarlet Tinsel, €5,99
Een oude favoriet is Scarlet Tinsel van L'Oréal. Probeer deze rode topcoat eens op een donkerrode nagellak of anders op een donkere kleur zoals je op de foto hierboven ziet. Scarlet Tinsel dekt het beste als je twee dunne lagen aanbrengt.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 8/10

Welke topcoat vind je het mooiste? Gebruik je ook wel eens een glitter of fuzzy lak over je nagels?

Pin je favoriete afbeeldingen in Pinbook

LOVE dit artikel
3 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

11 reacties

 • 5 jaar geleden Ville88

  Ooh hihi lange dag vandaag :P.

 • 5 jaar geleden kietje

  Meh..... vind alleen die laatste van maybelline wel mooi.

 • 5 jaar geleden Renée - redacteur Girlscene (redactie)

  @Jessica: Zie foto daaronder.

 • 5 jaar geleden Ville88

  Leuke nagellakjes.

  De foto's van je vingers met verschillende swatches had iets duidelijk gemogen en misschien ook wat dichter bij. Dan is het beter zichtbaar.

 • 5 jaar geleden Anne

  Die laatste is heel mooi!

 • 5 jaar geleden iLove3.141592

  Opzich vind ik dat fuzzy gedoe veelste rommelig

  De laatste is wel leuk

 • 5 jaar geleden MOIII

  Wauw die laatste is echt super mooi net zoals die van Mayblelline!

 • 5 jaar geleden matinée

  wauw die laatste is erg mooi

 • 5 jaar geleden Anaaa<3

  Ik heb de blauwe van maybelline!

 • 5 jaar geleden Hester

  Die laatste, gorgeous!

 • 5 jaar geleden #Mijneigenblog

  leuk! vooral de laatste

 1. 1