Lifestyle

It-girl alert: Barbie Birkin

Barbie Birkin houdt van reizen met haar privéjet, chillen met haar celeb friends (ze kan Jessica Alba, de Kardashians en Cindy Crawford tot haar vriendenkring rekenen) en op de foto gaan, het liefst op de rode loper. Barbie Birkin is living the fabulous life. Ze houdt haar 102.000 Instagram-volgers op de hoogte van haar luxe leventje met veel champagne en dure designer outfits. Girlscene spot haar als de nieuwe it-girl. Meer weten van Barbie Birkin? Lees snel verder.

Londen, Parijs, Berlijn, Los Angeles… Barbie Birkin reist de hele wereld over. Natuurlijk reist ze geheel in stijl met een privéjet en veel champagne. Werken? Daar doet Barbie Birkin niet aan (voorheen werkte ze wel als model en heeft ze een paar acteerklussen gedaan). Ze heeft het simpelweg te druk met reizen. De it-girl is echter niet vies van een fotoshoot, ze staat het liefst alleen op de foto maar als het moet dan poseert ze ook wel met haar celebrity vrienden.

Naast reizen heeft Barbie Birkin een andere grote liefde: mode. Ze wordt nooit twee keer gespot in dezelfde outfit, de it-girl zorgt er altijd voor dat ze dure en nieuwe designer items draagt. Haar kleding krijgt ze toegestuurd van merken, maar heel soms komen ze van eBay. Natuurlijk zit haar make-up en lokken ook altijd perfect. De naam Barbie Birkin is overigens afgeleid van de persoon die ze het meest bewondert: Jane Birkin.

Ben je benieuwd geworden naar het luxe leventje van Barbie Birkin? Bekijk hieronder naar haar Instagram-kiekjes:

Wat vind jij van Barbie Birkin als nieuwe it-girl? Ga jij haar avonturen volgen op Instagram?

Bron: nymag
Bron beeld: barbiebirkin instagram

Must reads 👀